geweest

Handsome Johnny

zondag 19 mei , , start 16:15 / open 15:00

Ergens in het slecht gedefinieerde, altijd-mistige, nooit zonnige gebied tussen België en Nederland, kwamen de mannen van Handsome Johnny samen om muziek te maken. Muziek die de typische verhalen vastlegt van het gebied: verdwalen in het bos, bier drinken in bars en vuistgevechten, daar heb je niet altijd een geldige reden voor nodig.

Mark van Dijk, geboren in een plaats genaamd Eight, was altijd meer geïnteresseerd in het omgaan met valsspelers en andere donkere figuren dan investeren in een geweldige carrière, is het creatieve meesterbrein van de band. Willem Schwaner, de koppige zoon van een lokale boswachter, slaat op de drums alsof hij is geboren in Nashville. Max Nohe, een vreemde Zuid-Duitse man die in de Lage Landen is gestrand om onbekende redenen, speelt de contrabas en andere mirakels. Op een dag besloot Coos van de Klundert zijn ziel aan de duivel te verkopen in ruil voor de hoogste muzikale vaardigheden en voegde zijn gitaarspel toe aan de band.

Handsome Johnny is een energieke nieuwe band bestaande uit vier ervaren mannen uit de regio Eindhoven. Alle composities zijn van de hand van singer-songwriter Mark van Dijk, na drie mooie albums maakt hij nu een frisse start met de band Handsome Johnny. Op het menu staan uitstekende songs in de stijl van Americana & roots-rock met een vleugje country. Nashville, here they come!