geweest

Grollo

zondag 23 januari , start 16:15 / open 15:00 € 10,- / € 13,-

Nog even geduld…

We begrijpen dat jullie als bezoekers vragen hebben over het wel/niet doorgaan van concerten na de persconferentie van vrijdag 14 januari. Na de persconferentie is ons team meteen aan de slag gegaan om te kijken wat allemaal mogelijk is. We zijn druk bezig om nieuwe datums te vinden voor onze shows.

We brengen je als ticketkoper(s) hiervan op de hoogte via het mailadres waar je je ticket(s) mee hebt gekocht, via onze website en via onze social media kanalen (Facebook/Instagram).

We vragen nu aan jullie om nog even geduld en begrip te tonen. Bellen en mailen naar De Bosuil heeft geen zin. Zodra we meer weten houden we je op de hoogte.

Hopelijk tot snel in betere tijden!

GROLLO, de enige en daarmee ook de beste Cuby and the Blizzards tribute band van Nederland, komt zondag 23 januari terug naar De Bosuil! Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uitstraling hadden deze heren destijds zo bij Cuby in de boerderij kunnen wonen. Samen delen ze de voorliefde voor muziek uit dejaren 60/70, en zo ontstond dan ook het idee om eens een eerbetoon te brengen. Aan wie anders dan aan Cuby and the Blizzards, met wie zij zich als provinciale (Diepenheim, Lemele,Deventer, Zwolle) bluesrockers zo verwant voelen.

Het passende instrumentarium hadden ze al. Dit is ook logisch aangezien de bandbestaat uit leden van Tricklebolt, The Grand East, Money and the Man en Boogie Monster. Allemaal jonge bands die volop inspiratie putten uit de tijd dat Harrie Muskee zelf ook nog een broekie was.

Het repertoire beslaat dan ook de eerste tien jaar van de band, van ‘Desolation‘ tot en met ‘Kid Blue‘: “Toen was de band nog onbezonnen en vloog het hier en daar nog weleens uit de bocht, daar houden we wel van.”, aldus Bastian Pen, de zanger van Grollo