CLUB.DONDER
CLUB. DONDER
Placeholder for Crowcollective noprisoners webheaderCrowcollective noprisoners webheader
do 15 febAlternative Rock

Green Crow Collective + No Prisoners

Voorverkoop
€ 10,00
Dagkassa
€ 13,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
20:30 uur

Als een op hol geslagen Turks stoombad brengt Green Crow Collective de ultieme zweetuitdrijving aan een moordend tempo, in, op, tussen en onder het publiek. Het viertal brengt naar eigen zeggen een geflipt folk-noir-punk-balkan-feestje. Er wordt met referenties gegooid van The Clash, 16 Horsepower, Iggy Pop tot Johnny Rotten met Balkaninvloeden. De band bracht onlangs de stevige debuutsingle La Fête De La Mort uit, die al veel indruk maakte.

Lees meer

De individuele muzikanten hebben elk al de sporen verdiend: zanger Roeland Vandemoortele kan je kennen van Too Tangled; Bert Huysentruyt speelde al bij Gorki en Het Zesde Metaal en is als acteur te zien in tal van Vlaamse series en films; Andries Boone schuimde ondermeer als MANdolinMAN verschillende podia af en Mathias Moors was eerder al in de ritmesectie te horen bij Lenny En De Wespen en Stoomboot

No Prisoners is de nieuwe band rond Pieter-Paul Devos (RKTKN, Kapitan Korsakov) Met Harry Descamps (Whorses) op gitaar & zang, Leander van het Groenewoud (Alex Verdi) op bas en zang en Pieter De Wilde (RKTKN) op drums. 'Er zijn geen genres - alleen goede, oprechte muziek en slechte muziek' zijn de woorden van Belgische noise-rockartiest Pieter-Paul Devos. De man heeft een talent voor legendarische oneliners lijkt het wel. “Minder sergeant Pepper en meer Revolver”, zegt hij met een knipoog terwijl hij het geluid van zijn nieuwe band NO PRISONERS uitlegt.

Hun hit “Video Will Play After Ad” met zijn meer dan levensgrote refrein zal je geest onmiddellijk op een schokgolf van gepiep sturen met zijn noise-rockgitaren en raspende vocale harmonieën, terwijl “If This is een mannenwereld” je zal doen twijfelen of je wel een man, vrouw of non-binair bent die in een mannenwereld leeft - als dit in feite een mannenwereld is.

No Prisoners is een rijzende ster in een ontluikende rock scène en is meteen een hit bij fans van alles wat luid, leuk en hard is!

Genre

Links

Bekijk ook

Membercard
Placeholder for 2 COLOR2 COLOR
vr 5 aprAlternative Rock

PSYCHONAUT

Psychonaut is een kracht om rekening mee te houden!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for De Wolff 22 23 7 by Satellite June httpswww satellitejune comDe Wolff 22 23 7 by Satellite June httpswww satellitejune com
zo 10 decRock

DeWolff

jong en vuurspuwend Hammond-aangedreven powertrio!

Placeholder for Schermafbeelding 2023 07 10 om 11 09 24Schermafbeelding 2023 07 10 om 11 09 24
vr 15 decRock

Starman

St★rman brengt een oprechte ode aan het kleurrijke leven van David Bowie

Placeholder for 91 XOP Gys91 XOP Gys
za 16 decRock

The Bruceband

"50 years of Springsteen music"

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand