geweest

Genesis Classic – Ray Wilson Band

zaterdag 10 juli start 21:15 / open 20:00 € 22,- / € 25,-
Zoals jullie waarschijnlijk gehoord hebben zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd die vanaf 10 juli ingaan. Wat betekent dit voor het concert van Ray Wilson?
Dit concert zal seated worden met zitplekken conform de maatregelen. Met onze huidige maatregelen (Testen voor Toegang / Vaccinatiebewijs / Herstelbewijs) ) betekent dit dat het concert gelukkig door kan gaan.


“BUITENGEWOON!” is een 5-tal concerten die buiten, in de achtertuin van De Bosuil, georganiseerd zullen worden plus een viertal shows binnen in de zaal. Dus buiten én ‘gewoon’ binnen.

Dit concert zal in de buitenlucht plaatsvinden!


 

Ray Wilson wordt gezien als één van de meest gerenommeerde zangers in de progressieve rock scene. Ook kreeg hij de onderscheiding ‘beste Britse vocalist’ door Classic Rock Magazine.

Ray Wilson is vooral bekend als zanger van de band Genesis. Nadat Phil Collins het Genesis schip had verlaten kreeg hij de kans van zijn leven: touren met Genesis. Kort hierna nemen ze het album ‘Calling All Stations’ op. Helaas besluit de Britse band 2 jaar later uit elkaar te gaan omdat de chemie er niet meer is.

Ray Wilson stortte zich volledig op zijn solo carrière maar behield zijn liefde voor het ‘Genesis tijdperk’. Het is dan ook wel een persoonlijke droom van hem om de grootste hits van Genesis naar een nieuw level te tillen. Deze droom krijgt vorm in zijn muzikale show ‘Genesis Classics’. Met zijn ‘Genesis Classics’ project brengt hij een ode aan de muziek en leden van Genesis. Ondersteund door een ensemble met een breed akoestisch instrumentarium geeft Ray Wilson nieuwe dimensie aan de grote successen van Genesis. Dit doet hij zonder de authentieke karakters van de songs aan te tasten.

Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier

er is geen deurverkoop, dit in verband met de registratieplicht. Er kunnen tot op de dag zelf ticket(s) online gekocht worden (let wel op dat je een van de drie bovenstaande toegangsbewijzen hebt)