fbpx
geweest

Frank Gambale All Star Band

zondag 15 maart , , start 16:00 / open 15:00 € 17,- / € 20,-

In verband met het coronavirus heeft Frank Gambale besloten om zijn volledige tour te cancellen.
Iedereen die een ticket heeft aangeschaft zal zijn/haar geld teruggestort krijgen en heeft tevens een mail ontvangen met alle informatie.
___________________________________________________________________________

Al sinds de jaren ’80 draait Frank Gambale mee in de muziekwereld. Sinds die tijd heeft hij menig publiek betovert met zijn virtuoos gitaarspel. Al doende sleepte hij verschillende prijzen in de wacht waaronder een Grammy (en nominaties hiervoor) en de titel ‘Best Fusion Guitarist’ van Guitar Player Magazine. Hij is dan ook wereldwijd bekend en wordt door velen gezien als een van de beste gitaristen ter wereld.

Met zijn huidige band heeft Frank muzikanten van topniveau om zich heen verzameld. Stuk voor stuk rasmuzikanten die eerder al met de grote namen samen werkten. Nu dus samen op het podium met niemand minder dan Frank Gambale. Chick Corea, de legendarische toetsenist die zelf al 22 Grammy’s won noemde Frank “Een van de beste gitaristen op de planeet”.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Richard Hallebeek:
Gitarist Richard Hallebeek is één van de beste gitaristen uit Nederland. Dit werd dit jaar nog maar eens extra onderstreept toen hij door de lezers van Gitarist Magazine werd verkozen tot beste jazzfusion gitarist van de Benelux.