geweest

Frank Boeijen

vrijdag 12 november start 21:15 / open 20:00 € 25,- / € 28,-

De liedjes van de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver zijn inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap in Nederland en België. Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden.

Naast nieuwe composities brengt hij ook werk uit zijn immens oeuvre dat klassiekers bevat als Zwart Wit,  De Verzoening, Kronenburg Park, Zeg me dat het niet zo is. Van oktober tot begin december 2021 treedt Frank Boeijen met zijn band op in een aantal poppodia in Nederland, waaronder bij ons in De Bosuil. Een uitzonderlijke gebeurtenis, want het is inmiddels bijna 20 jaar geleden dat hij in deze zalen te gast was.

De unieke sfeer, het karakter van de clubs en een setlijst vol hits en recent werk zullen bijdragen aan een onvergetelijke avond, waarin Frank je meeneemt op een muzikale reis door de tijd.

‘Frank Boeijen weet als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn concerten.’ (Popmagazine Heaven)