Member Card Only
Membercard
Placeholder for E6 20223 Photo credit Mark Wright HI resE6 20223 Photo credit Mark Wright HI res
vr 24 novRock

Electric Six

Voorverkoop
€ 22,00
Dagkassa
€ 25,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:15 uur

De enfants terrible uit Detroit trekken de wereld weer in om eindelijk de wereldfaam af te dwingen die ze toekomt. Deze band die met zanger Dick Valentine een frontman heeft die het midden houdt tussen Frank Sinatra en Kramer uit Seinfeld staat in 2003 in één verwoestende klap op de alternatieve kaart als ze hun debuut Fire uitbrengen met daarop onwaarschijnlijke hits als Gay Bar en Danger! High Voltage. Vooral dat laatste nummer verdient een plek op de Unesco Werelderfgoedlijst. Maar de Unesco heeft niet zo'n goed gevoel voor humor als dit rapalje..

Electric Six blinkt uit in het maken van pakkende songs en dat al 14 albums lang. Laatste plaat 'Bride Of The Devil' is al weer 3 jaar oud. Electric Six is niet vies van een cover, in het verleden werd Radio Ga Ga al eens succesvol op band geslingerd en nu valt deze eer te beurt aan Eye in the Sky van Alan Parsons Project. Dat hebben de mannen overigens uiterst smaakvol gedaan.

Vergis je namelijk niet: Electric Six kan echt goed spelen. Ze kunnen prima uit de voeten met alternative rock, synthpop, ballads en schrijven killer arenarock anthems die ze in clubs over de hele wereld vlammend spelen. Electric Six is misschien wel één van de meest onderschatte bands ooit.

Support: Sugar Punch

SugarPunch! is een vijfkoppige rockband uit Weert (NL). Geïnspireerd door bands zoals Skunk Anansie, Paramore en Guano Apes, maken de heren en dame vette poprock met duidelijke invloeden uit de metalcore. Zangeres Janneke weet de aandacht goed vast te houden tijdens de volledige set, waarin ze met haar stem moeiteloos schakelt tussen stemband-scheurende agressie en oorstrelend gefluister. Met hun catchy melodieën, en meezingbare songteksten zorgen ze voor een dynamisch optreden wat blijft boeien. Een ervaring die je niet snel zal vergeten!

“De opkomende band SugarPunch, ze stralen plezier uit en geven daarbij dan ook een energieke show. Deze heren en dame spelen punkrock en dat doen ze goed.” Houd je ogen en oren open voor deze jonge band! Ben jij klaar voor Sugarpunch?!

Placeholder for Sugar PunchSugar Punch

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for Bruce Springsteen Getty Images 75504097Bruce Springsteen Getty Images 75504097
za 27 aprRock

The Legend of Springsteen -> The Bruceband

Het beste van Bruce Springsteen gebracht door The Bruceband!

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Placeholder for Logo The Metal Studs effectLogo The Metal Studs effect
za 18 meiRock

The Metal Studs

Een te gekke band die Classic Rock covers speelt

Membercard
Placeholder for Weert flyer kopieWeert flyer kopie
za 11 meiRock

Rock Party of The Year

Het ultieme rockfeest waar je bij wil zijn!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand