geweest

Eindshowcase Popsport Limburg

zaterdag 25 mei , , , start 20:00 / open 19:30 € 7,50,-

Op zaterdag 25 mei vindt de eindshowcase van Popsport Limburg 2019 plaats. De 10 Popsport Limburg deelnemers zullen tijdens deze avond allen een toffe show geven waarbij ze aan publiek, fans en juryleden laten zien wat ze de afgelopen maanden geleerd hebben. De twee deelnemers die tijdens het Popsport Limburg traject de meeste groei hebben laten zien, stromen bovendien door naar het traject van Popsport NL!

Acts:

Curve (band)
Curve komt uit Maastricht en bestaan uit Djamal Tehubijuluw, Sacha Kurensky, Eline Pechler, Dylan Dosne, Timothey Munnichs. Curve is een band die vooral eigen nummers te horen brengt in het genre alternative.

Black Swords (band)
Jonge jongens van 12 t/m 15 jaar uit de Kempen en een stoere dame uit Limburg die rocken!!
2 Gitaren, 1 bas een zangeres en een drummer en…. Een hele goeie coach!

Loek Bijnen – Drum, Bram Bijnen – Basgitaar, Wytze Spierts – Gitaar, Senna Trompetter – Gitaar, Evy Heckmann – Zang

Defenestrate (band)
De 5 koppige band Defenstrate brengt nieuwe energie richting de muziekwereld. Ze hebben al een single opgenomen en hebben al een samenwerking Raising Grounds Entertainment. Dat belooft wat!

Petrified (band)
Petrified is een jonge energieke  rockband uit Maastricht. Bestaand uit Gilles de Heer, Bram van Heuven van Staereling en Morris de la Rambelje.

Botak (producer/dj)
Toussaint Blommers (BOTAK) is 13 jaar jong en afkomstig uit Weert. Hij produceert zijn eigen muziek in de genres trap en hiphop. Zijn tracks zijn divers in sound en structuur en tijdens Popsport Limburg 2019 zal hij zich focussen op afmixen, live performance en branding.

Sem (producer/dj)
De Roermondse Sem Peters is een 16 jaar jonge producer/dj die alternative en electronic dance music produceert.
“Ik doe mee aan Popsport om mijn productie op technisch gebied te verbeteren en ik maak muziek om plezier te hebben”.

TOM$ON (producer/dj)
Tom Kurstjens is 15 jaar jong en komt uit Heythuysen. ”Ik produceer vooral in de stijlen hiphop en house en wat ik vooral wil leren tijdens Popsport is het afmixen/masteren van mijn tracks”.

Levinci (producer/rapper)
Levi Delait is de man achter LEVINCI. Hij is 21 jaar oud en woont in Geleen. Onder zijn alias LEVINCI maakt hij hiphop en trap als rapper en vocalist en heeft hij zelfs als een EP en enkele singles op zijn naam staan!

Jaden (singer-songwriter)
Jaden Kuipers is een jonge singer-songwriter uit Blerick. Ze is 16 jaar en speelt eigen geschreven nummers en covers die je kunt plaatsen in het genre pop en R&B.

Ar-Jane (singer-songwriter)
Ar-Jane (Arjanne Beukers) is 18 jaar en komt uit Geleen. Ze is een beginnende singer-songwriter, en maakt pop liedjes met zang en piano.