geweest

DVKES + THE ENTREPRENEURS

donderdag 17 maart , , start 20:30 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

DVKES bewees al meermaals bewezen dat ze uit het goede hout gesneden zijn. Zo hebben ze gespeeld op Humo’s Rockrally en in 2020 op De Nieuwe Lichting. De hypnotiserende grooves, het snijdende gitaargeluid, de wijdse synths en de catchy songs worden in een smaakvol atypisch jasje gestoken. Je hoort onweerstaanbare indierock met een knipoog naar Talking Heads, Raymond Scott, Tame Impala, Goat en Devo.

The Entrepreneurs is een Deense Rock explosie die in 2016 hun eerste album uit brachten. In 2016 bracht de band de EP Tony Rominger uit, wat binnen Denemarken erg goed in de smaak viel. Met hun experimentele en gevoelige benadering, geven de bands liedjes een moderne punk en grunge feeling. Voor fans van White Lies, Interpol en Silversun Pickups.

⚡𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑⚡
Elke 3de donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertenreeks: 𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑
Verwacht de meest uiteenlopende jonge, vernieuwende en talentvolle acts. Acts waarvan je over 10 jaar zegt: ‘die heb ik nog ooit gezien in De Bosuil’!
 
Wil jij ook SUPER FAN worden van Club. Donder? Voor €30 euro kun je alle 9 Donderconcerten bezoeken én ontvang je een muzikaal gevulde goodiebag.