fbpx
Afgelast

Hans Dulfer

zondag 12 april start 16:15 / open 15:00 € 17,- / € 20,-

Alle concerten in De Bosuil tot 1 juni gaan niet door i.v.m de richtlijnen van de overheid.

Heb je een kaartje gekocht voor een concert tot juni?
Dan zal je automatisch een mail ontvangen m.b.t. een nieuwe datum voor het concert of eventueel dat het concert gecancelled wordt. Hier zal alle informatie in staan over een nieuwe datum en als je eventueel verhinderd bent op de nieuwe datum. Wacht dus dit mailtje even af. We hopen hierbij op jullie begrip en geduld.

LET OP: Geen mailtje ontvangen? Je ontvangt een mail op het mailadres waar je je tickets mee besteld hebt, en check voor de zekerheid ook je spambox!

 

Voor Chinezen is 2020 het jaar van de draak, maar wij weten wel beter: 2020 is het jaar van tenorsaxofonist annex bandleider Hans F. Dulfer. In dat jaar bereikt hij niet alleen de respectabele leeftijd van tachtig jaar maar is hij ook vijfenzestig jaar podiumdier bij uitstek.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties heeft hij een grote schare liefhebbers aan zich gebonden. Nog altijd speelt hij zich een in slag in de rondte en bekeert hij steeds weer nieuw publiek tot goede muziek. Zo reist hij op dit moment langs de theaters met Dulfer Plays Blues en bespeelt hij in verschillende bezettingen festival tot coffeeshop. Dit najaar vindt er een tournee plaats door Japan samen met dochter Candy.
Het moge duidelijk zijn dat Dulfer zelf heus wel gebruik zal maken van de twee haast niet te evenaren jubileums die in 2020 op zijn weg komen. Sterker nog: hij is er vast al mee bezig want intimi hebben hem al iets horen mompelen van ‘..2020.. het hele jaar door elke dag spelen…