fbpx

Hans Dulfer

zondag 12 april start 16:15 / open 15:00 € 17,- / € 20,-
Voor Chinezen is 2020 het jaar van de draak, maar wij weten wel beter: 2020 is het jaar van tenorsaxofonist annex bandleider Hans F. Dulfer. In dat jaar bereikt hij niet alleen de respectabele leeftijd van tachtig jaar maar is hij ook vijfenzestig jaar podiumdier bij uitstek.
Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties heeft hij een grote schare liefhebbers aan zich gebonden. Nog altijd speelt hij zich een in slag in de rondte en bekeert hij steeds weer nieuw publiek tot goede muziek. Zo reist hij op dit moment langs de theaters met Dulfer Plays Blues en bespeelt hij in verschillende bezettingen festival tot coffeeshop. Dit najaar vindt er een tournee plaats door Japan samen met dochter Candy.
Het moge duidelijk zijn dat Dulfer zelf heus wel gebruik zal maken van de twee haast niet te evenaren jubileums die in 2020 op zijn weg komen. Sterker nog: hij is er vast al mee bezig want intimi hebben hem al iets horen mompelen van ‘..2020.. het hele jaar door elke dag spelen…