geweest

Hans Dulfer

zondag 20 juni start 16:00 / open 15:00 € 17,- / € 20,-

Voor Chinezen was 2020 het jaar van de draak, maar wij weten wel beter: 2020 was het jaar van tenorsaxofonist annex bandleider Hans F. Dulfer. In dat jaar bereikte hij niet alleen de respectabele leeftijd van tachtig jaar maar is hij ook vijfenzestig jaar podiumdier bij uitstek. Vanwege alle Corona-perikelen moest dit optreden uitgesteld worden maar in 2021 komt hij dit jubileum uitgebreid vieren!

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties heeft hij een grote schare liefhebbers aan zich gebonden. Nog altijd speelt hij zich een
slag in de rondte en bekeert hij steeds weer nieuw publiek tot goede muziek. Hij bespeelt in verschillende bezettingen festival tot coffeeshop.
Het moge duidelijk zijn dat Dulfer zelf heus wel gebruik zal maken van de twee haast niet te evenaren jubileums die in 2020 op zijn weg kwamen.
Support zal worden verzorgd door The Body Electric. The Body Electric werd opgericht door jazz-drummer Hans Simons in 2014, met de intentie om nieuwe interpretaties van de post-1968 jazz-rock legacy te creëren. Ze begonnen als kwartet (keys, gitaar, bas & drums), maar spelen tegenwoordig met z’n drietjes (gitaar, bas & drums) en komen muzikaal gezien het dichtste bij electric jazz. De setlist bestaat, naast werk van Miles Davis en Billy Cobham, meer uit gitaar georiënteerde jazz (John Scofield, Pat Metheny, Allan Holdsworth), en arrangementen van Eric Vloeimans’ Gatecrash, maar ook uit zelfgearrangeerde jazz standards en band composities.
________________________________________________________________________
Met de inzet van Testen Voor Toegang kunnen we meer bezoekers toelaten. Dit houdt dus in dat je voordat je een concert van De Bosuil bezoekt een geldig coronatoegangsbewijs moet hebben om te laten zien dat er geen corona is aangetroffen op het moment van testen.Deze test kan je eenvoudig en gratis laten afnemen via de website www.testenvoortoegang.orgHoe werkt Testen Voor Toegang?
1. Maak een afspraak op een Testen Voor Toegang locatie via https://www.testenvoortoegang.org/
2. Laat je binnen 40 uur voor het evenement testen.
3. Binnen een uur na de test ontvang je de testuitslag
4. Negatief getest? In de CoronaCheck-app of via de website coronacheck.nl zet je de testuitslag om in een digitaal of papieren coronatoegangsbewijs.
5. Laat bij binnenkomst in De Bosuil de uitslag via de CoronaCheck app (of je geprinte versie) zien + laat een identiteitsbewijs zien. Het coronatoegangsbewijs is namelijk persoonlijk.

(Ook als je al gevaccineerd bent moet je je laten Testen Voor Toegang + een zelftest is niet geldig)
Meer informatie en Testen Voor Toegang locaties: www.testenvoortoegang.org

________________________________________________________________________