geweest

Dizzy Mizz Lizzy

zondag 28 april start 16:00 / open 15:00 € 25,- / € 28,-

Twee jaar geleden stonden de heren van Dizzy Mizz Lizzy in een tot de nok gevulde tentstage op het Bospop festival in Weert. En vorig jaar verkochten ze De Bosuil uit! Wat een succes!
Na maar liefst 10 jaar afwezigheid was het publiek zeer gretig en ze werden op hun wenken bediend: alle hits maar ook nieuwe nummers van het album ‘Forward in Reverse’ kwamen langs.

Tim Christensen, Martin Nielsen en Søren Friis-Larsen maakten geschiedenis als Dizzy Mizz Lizzy met het gelijknamige album wat in 1994 verscheen. Iedereen was benieuwd naar de band die zich vernoemd had naar een nummer van The Beatles.
Kruis de melodielijnen van de ‘Fab Four’ met de rockende energie van Led Zeppelin en het resultaat is DML!
Het succes duurde twee maar twee studio-albums lang; daarna gingen de drie bandleden ieder hun eigen gang.

Anno 2018 is de band weer bij elkaar en staan alle neuzen dezelfde kant op: steengoede rock van uitzonderlijke kwaliteit brengen zowel nieuw als oud werk!

De supportact is Once!
Once (a Pearl Jam tribute) is een project van Once in a blue moon (Adam meets the appletree). Na 8 jaar optreden en werken aan eigen nummers, soms aangevuld met covers van o.a. Pearl Jam, was het tijd voor een kleine pauze om weer nieuwe inspiratie op te doen.
Stil zitten was geen optie, dus werd er gekozen voor een nieuw project :
Once speelt nummers van bijna elke CD van Pearl Jam (Ten, VS, Vitalogy, No code, Yield, Binaural en Riot Act) en wisselt deze af in een energiek en boeiend optreden, zoals iedereen gewend was van Once in a blue moon (Adam meets the appletree).

15.00 deur open

16.00-16.50 Once (support)

17.20-19.00 Dizzy Mizz Lizzy