geweest

DI-RECT

zondag 8 april start 19:00 / open 18:00 € 20,- / € 23,-

Onlangs heeft DI-RECT hun nieuwe album uitgebracht! Om de release van ‘Rolling with the Punches‘ te vieren speelde DI-RECT begin november hun tot nu toe grootste eigen clubshow in AFAS Live.

‘Rolling with the Punches’ werd onlangs genomineerd voor een Edison Rock met een klinkend jury rapport: “Grensoverschrijdende, toekomstbepalende plaat van een groep die zichzelf al meerdere malen opnieuw uitvond. De disco op dit album, de soul, de R&B: prachtige verrijkingen van hun rockziel. Rauw en inspirerend.”

DI-RECT heeft zichzelf compleet in het nieuw gestoken. De sound is dansbaar, opzwepend en de oude soul & funk spat er werkelijk vanaf. Ook op het podium stoomt DI-RECT door. De band staat al ruim 17 jaar aan de Nederlandse top en kan leunen op een flinke reeks radio- en live klassiekers zoals:ust the Way I do’, ‘Inside my Head’,‘Times are Changing’, ‘Young Ones’, ‘This is Who We Are’ en ga zo maar door!

Na ruim 1500 shows en 8 studioalbums is deze geweldige act een geoliede machine die over het podium raast. Een optreden vol adrenaline, show en knallende rock.

Tijdschema:
18:00 – Deuren open
19:00 – Someone (voorprogramma)
20:00 – Di-rect
22:00 – Einde concert (naar verwachting)