geweest

Delta Crash + Tommy Gazer

zondag 29 november , start 16:15 / open 15:00 € 5,-

Dit concert zal i.v.m Corona verplaatst gaan worden. Alle ticketkopers hebben hierover bericht gehad via de mail.

 

Tommy Gazer

De 4-koppige alternatieve rock-band uit Weert bestaat uit: Jesse Kanters (zang/ gitaar), Stijn Peeters (gitaar/ achtergrondzang), Tom Bormans (basgitaar) & Jurrian Zandbergen (drums). De band is geïnspireerd door bands als Biffy Clyro en Alter Bridge. Een set van Tommy Gazer betekent meezingbare refreinen, een hoop energie en stevige gitaren. Ze stonden in de huidige bezetting al op Bevrijdingsfestival Weert en werden onder de naam Jerry Husk geselecteerd voor Nu of Nooit. Met de nieuwe naam Tommy Gazer is het nu tijd voor hoofdstuk 2.

In augustus 2020 brachten ze hun eerste ep genaamd ” Chapter 2.1″ uit. Met dit album hopen ze een mooie start te maken om ooit op Bospop te mogen staan.

 

Delta Crash

Deze Belgische band heeft de afgelopen jaren veel behaald. De band haalde in 2015 brons in het muziekconcours Oost.Best!, in 2016 behaalde de band de publieksprijs bij Humo’s Rock Rally en ook kwamen ze in de selectie van De Nieuwe Lichting. De Belgische band Delta Crash maakt poprock songs met een donker randje. Pompende ritmes, eigenwijze gitaren en een catchy stemgeluid zijn kenmerkend voor deze band, bestaand uit vier jonge ambitieuze mannen.

Afgelopen jaar kwamen ze met een nieuwe singel genaamd “Another Round”. Met dit voorzicht poprock nummer met gewortelde synthklanken en een groovy baslijn maken ze een sneer naar de muziekindustrie. Dat, in combinatie met een wel heel catchy refrein, zorgt voor een tijdloze indie vibe. Een concert om dus lekker bij weg te dromen.

 


Op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden. Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.