geweest

Delicious Surprise – a tribute to Beth Hart

vrijdag 18 september start 21:15 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

Beth Hart is misschien niet de bekendste maar wel een enorm populaire zangeres met een geweldige schare trouwe fans. Haar optredens verkopen in een mum van tijd uit en dat is niet gek. Op het podium geeft ze zich helemaal, altijd. Haar turbulente verleden bood en biedt nog steeds inspiratie voor meeslepende teksten en knappe muzikale arrangementen, soms klein en akoestisch, soms bombastisch met gillende gitaren.

De energieke Linda en haar doorgewinterde muzikanten vertolken Beth Hart op een manier die haar reputatie eer aan doet. Delicious Surprise staat garant voor een meeslepende show; bitchy, bluesy, raw & sweet. Laat je onderdompelen in een mix van de bekende en minder bekende nummers van Beth Hart: emotionele blues, stevige rock en covers van idolen van Beth zoals Led Zeppelin, Etta James en Tina Turner.

Hou je van Beth Hart, dan hou je van Delicious Surprise.

 

Delicious Surprise in de pers:

“Zoals Beth Hart is er maar één natuurlijk, maar Linda van Delicious Surprise weet ook hoe ze het publiek in moet pakken. Een genot om te zien hoe zij en haar muzikanten zich in weten te leven in Beth Hart en haar songs. De interpretatie van Delicious Surpise weet te overtuigen, van de catchy ballads zoals  ‘Leave The Light On’, de slepende blues zoals ‘Am I The One’, tot vette rock zoals ‘Sick’. Je verveelt je geen moment, zelfs als je niet van Beth Hart houdt! Kortom Delicious Surprise is een tribute band zoals het hoort; in ieder opzicht een heerlijke verrassing”.

 


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.