geweest

Danny Bryant XXL Show – KAARTEN NOG TE KOOP AAN KASSA

zondag 19 november , start 16:00 / open 15:00 € 17.00,- / € 20.00,-

Deze jonge blues gigant, afkomstig uit het Engelse Hertfordshire, begint op 15 jarige leeftijd met gitaar spelen. Drie jaar later is hij al beroepsmuzikant en werd hij als ‘jonge gitaar belofte’ gekroond. Het afgelopen decennium bestond voor Danny en zijn band uit veel reizen en bijna 2000 shows in verschillende landen over de hele wereld. Naast zijn vele fans krijgt hij nu ook in de blues wereld de erkenning die hij verdient. Classic Rock Magazine benoemde hem zelfs tot een van de beste blues muzikanten ter wereld.

2017 is een nieuw hoofdstuk voor Danny Bryant. Hij is begonnen aan een nieuwe tour door Europa met een nieuw samengesteld 9 koppige big band. Danny omschrijft het zelf als iets wat hij altijd al had willen doen. Het mixen van het nieuwe met het oude werk, we steken het in een nieuw jasje. Dit album is een paar maanden geleden uitgebracht dus dat belooft wat deze avond!

 

Sweetkiss Momma

De Amerikaanse band Sweetkiss Momma verzorgd het voorprogramma deze avond. De band heeft al verschillende bandleden gehad maar de frontman Jeff Hamel is al die jaren de constante factor geweest. De huidige bezetting is, naast Hamel, Jeff en Troy Moss op gitaar en zang, bassist Kevin Dale en drummer Zach Cooper.

LET OP: KAARTEN AAN DE KASSA NOG TE KOOP