geweest

Dana Fuchs

zondag 11 november start 16:00 / open 15:00 € 20,- / € 23,-

Dana Fuchs is een gepassioneerd artiest en meedogenloze singer-songwriter van wereldklasse.
Als iemand Dana vraag om haar nieuwe album Love Lives On, het zevende album sinds haar debuut in 2003, te omschrijven zou ze zeggen: Hope and Redemption.

Dana Fuchs, ooit eens omschreven als een mix tussen Janis Joplin, Mick Jagger en een sigarettenpeuk drijvend in een glas bourbon. De uit New Jersey afkomstige zangeres kan zich beroepen op een geweldige live-reputatie. Met haar doorleefde vocalen maakte zij hier al indruk op festivals als Parkpop, Bospop en Moulin Blues, maar niets gaat boven de intimiteit en sfeer van een dampende clubshow.

Als iemand in het universum Dana Fuchs nu niet kent, is 2018 de beste tijd om aan boord te springen! Veel bezoekers zullen dan kennismaken met haar enorme stembereik en stormachtige performance.

Roem Baur verzorgt een swingende support. Hij werd ooit opgeleid als opera zanger maar voelde al snel dat rock (’n roll) hem beter lag. Na zijn studie begon hij met het langs gaan van vele huiskamers, cafés om zijn stem te laten horen. De man uit San Francisco heeft zich in de afgelopen jaren bewezen door zijn medewerking bij onder andere de Super Bowl en The Voice.