geweest

DAAN : Simple

zaterdag 21 november start 21:15 / open 20:00 € 20,-

Dit concert zal i.v.m Corona verplaatst gaan worden. De nieuwe datum van dit concert is zondag 4 april 2021. Alle ticketkopers hebben hierover bericht gehad via de mail. 

 

Voor deze tour neemt Daan de tijd voor een heel andere aanpak van z’n repertoire. Niet de dansbare bombast van z’n festivaloptredens, maar een intieme en akoestische concertreeks, waar hij een onverwachte keuze brengt van z’n eigen favoriete songs van de laatste 20 jaar, in uitgeklede en opnieuw gearrangeerde versies, en vooral ook met nadruk op de teksten.

Een en ander ook terug te vinden op de in 1999 verschenen cd ‘Simple’, die intussen ruimschoots de platinum-status behaalde met een verkoop van ruim 25.000 stuks.

Door de Covid-19 Pandemie worden uitzonderlijk een beperkt aantal van deze akoestische optredens hernomen waarvan de show in De Bosuil de enige show in Nederland is.

Daan speelt aan de vleugelpiano of op gitaar, en laat zich begeleiden door vaste waarde Isolde Lasoen op vibrafoon en percussie en zomeer, en door de geniale Jean-Francois Assy, klassiek cellist-contrabassist, die de laatste jaren o.a. als vaste begeleider van Yann Tiersen en wijlen Alain Bashung indruk wist te maken.

Een persoonlijke blik in de wereld van deze intrigerende zanger als het ware. Kippenvelmomenten gegarandeerd!

 


Op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.