geweest

DAAN : Simple

zondag 11 juli start 16:15 / open 15:00 € 20,-
Zoals jullie waarschijnlijk gehoord hebben zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd die vanaf 10 juli ingaan. Wat betekent dit voor het concert van DAAN?
Dit concert zal seated zijn met zitplekken conform de maatregelen. Met onze huidige maatregelen (Testen voor Toegang / Vaccinatiebewijs / Herstelbewijs) ) betekent dit dat het concert gelukkig door kan gaan.

Voor deze tour neemt Daan de tijd voor een heel andere aanpak van z’n repertoire. Niet de dansbare bombast van z’n festivaloptredens, maar een intieme en akoestische concertreeks, waar hij een onverwachte keuze brengt van z’n eigen favoriete songs van de laatste 20 jaar, in uitgeklede en opnieuw gearrangeerde versies, en vooral ook met nadruk op de teksten.

Een en ander ook terug te vinden op de in 1999 verschenen cd ‘Simple’, die intussen ruimschoots de platinum-status behaalde met een verkoop van ruim 25.000 stuks.

Door de Covid-19 Pandemie worden uitzonderlijk een beperkt aantal van deze akoestische optredens hernomen waarvan de show in De Bosuil de enige show in Nederland is.

Daan speelt aan de vleugelpiano of op gitaar, en laat zich begeleiden door vaste waarde Isolde Lasoen op vibrafoon en percussie en zomeer, en door de geniale Jean-Francois Assy, klassiek cellist-contrabassist, die de laatste jaren o.a. als vaste begeleider van Yann Tiersen en wijlen Alain Bashung indruk wist te maken.

Een persoonlijke blik in de wereld van deze intrigerende zanger als het ware. Kippenvelmomenten gegarandeerd!

Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2.  Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier

er is geen deurverkoop, dit in verband met de registratieplicht. Er kunnen tot op de dag zelf ticket(s) online gekocht worden (let wel op dat je een van de drie bovenstaande toegangsbewijzen hebt)