geweest

Cultureel Lint

zondag 20 september start 13:00 / open

Het Cultureel Lint, de jaarlijkse opening van het culturele seizoen in de regio Weert, zal dit jaar op zondagmiddag 20 september van 13.00 tot 17.00 uur plaatsvinden. Ook in De Bosuil zullen verschillende artiesten hun werk laten showen. Deze artiesten zijn:

 

Leah & Luuk

Tijdens hun natuurkundesessies kwam Leah erachter dat ze niets met Newton had en dat ze haar tijd wel beter kon besteden. Luuk probeerde haar te helpen, maar de moeite was tevergeefs. Ze besloten toen maar hun gitaren uit de kast te trekken om samen rockmuziek te gaan maken.
Deze zondag brengen ze samen, met gitaar en zang, een mooi boeket aan bekende en minder bekende popliedjes voor de bezoekers van Cultureel Lint.

 

Jesse kanters

Als frontman van de rockband Tommy Gazer houdt Jesse Kanters het tempo én het volume hoog maar nu neemt hij speciaal voor Cultureel Lint wat gas terug en laat hij de rest van de band thuis. Gewapend met enkel zijn akoestische gitaar en warme, wat hese zangstem zal Jesse eigen werk en enkele covers van zijn muzikale helden spelen.

Klinkt als: Eddie Vedder meets John Mayer.

 

Steven Beelen

Steven Beelen maakt akoestische ballads en volwaardige rocksongs.
In 2010 is hij begonnen met gitaar spelen. Dit groeide uit tot een grote passie die hij jarenlang in een bandje heeft mogen delen. In 2017 begon hij met het schrijven van eigen muziek, dit heeft ertoe geleid dat hij twee jaar later trots zijn eerste album “Trigger” uitgebracht.

Deze zondag staat hij als singer- songwriter live in De Bosuil.Hhier laat hij zijn eigen nummers horen in combinatie met enkele covers.

 

Tijdschema:

 

Leah & Luuk 13:00-13:30 Reserveren

Jesse Kanters 14:00-14:30 Reserveren

Steven Beelen 15:00-15:30 Reserveren

RICK Big Band 16:00-17:00 Reserveren

Kunstbende 13:00-17:00 Vrije inloop

 

 

 

 


Cultureel Lint 2020 wordt gepresenteerd als een coronaproof evenement. Zo zijn de locaties verspreid over de hele stad, moeten voor de binnen- én buitenoptredens vooraf GRATIS kaartjes worden gereserveerd via de website van het Cultureel Lint en zullen alle bezoekers per tweetjes op 1,5 meter van elkaar plaatsnemen op stoelen. Het evenement is zoals altijd voor iedereen GRATIS toegankelijk.