geweest

Crazy Little Things

zondag 15 november start 16:15 / open 15:00 € 15,- / € 18,-

Het concert van Crazy Little Things is  verplaatst naar 2021 vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen.
In overleg met De Bosuil is dit de nieuwe datum:

Zaterdag 10 januari 2021 (dezelfde tijden)
Gelukkig! Kaarten voor 2020 blijven geldig voor 2021.

Alle kaartkopers hebben een mail ontvangen (check ook je spambox!).
____________________________________________________________________________________________

Queen is, 50 jaar na de oprichting van de band, groter dan ooit tevoren!! En zeven muzikale vrienden uit Bergen op Zoom en omstreken starten de Queen Tribute Band Crazy Little Things. Tussen Keep Yourself Alive en The Show Must Go On zit zo’n dertig jaar rockgeschiedenis. Crazy Little Things neemt je mee op reis door deze tijd waarin Queen zich ontwikkelde tot misschien wel de beste rockband allertijden.

Natuurlijk komen wereldhits voorbij zoals Killer Queen, Somebody To Love en Bohemian Rhapsody, maar ook de deepcuts uit het repertoire van Queen wordt niet vergeten.

De zeven leden van de band zijn diehard Queen-fan en dat is te horen ook. De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden.

“You can do anything with my music, but never make me boring”, waren een van de laatste woorden van de in 1991 overleden zanger Freddie Mercury. Negenentwintig jaar later is de muziek van Queen nog steeds hot, voor zowel jong als oud!