Cordovas

vrijdag 25 maart , start 21:15 / open 20:00 € 15,- / € 18,-

De nieuwste full-length album van Cordovas, Destiny Hotel is een werk van wilde poëzie en grote overgave, ingesteld op een glorieuze botsing van folk en country en groovy-heavy rock-and-roll!

Als een belangrijke creatieve mijlpaal voor de in Tennessee gevestigde band – zanger/multi-instrumentalist Joe Firstman, toetsenist Sevans Henderson, gitarist/vocalist Lucca Soria en zanger/multi-instrumentalist Toby Weaver – benut het album de vrije energie van hun liveshow vollediger. dan ooit, terwijl ze hun songwriting naar een geheel nieuw niveau van verfijning tillen. Het resultaat is een reeks nummers die met dezelfde intensiteit herkauwen en rapsodiseren, en uitnodigen tot eindeloos feest op weg naar transcendentie.

Het support wordt verzorgd door The Trongone Band
De Trongone Band uit Richmond, VA. Met een geluid dat te vergelijken is met de ‘freak-outs van My Morning Jacket draait The Trongone Band de knop om en maakt het een impact op de Southern Rock ‘n’ Soul en Americana-scènes. Gevormd door de broers Andrew en Johnny Trongone met vader John Sr op bas, is The Trongone Band!