geweest

Cordovas

vrijdag 25 maart , start 21:15 / open 20:00 € 15,- / € 18,-

De nieuwste full-length album van Cordovas, Destiny Hotel is een werk van wilde poëzie en grote overgave, ingesteld op een glorieuze botsing van folk en country en groovy-heavy rock-and-roll!

Als een belangrijke creatieve mijlpaal voor de in Tennessee gevestigde band – zanger/multi-instrumentalist Joe Firstman, toetsenist Sevans Henderson, gitarist/vocalist Lucca Soria en zanger/multi-instrumentalist Toby Weaver – benut het album de vrije energie van hun liveshow vollediger. dan ooit, terwijl ze hun songwriting naar een geheel nieuw niveau van verfijning tillen. Het resultaat is een reeks nummers die met dezelfde intensiteit herkauwen en rapsodiseren, en uitnodigen tot eindeloos feest op weg naar transcendentie.

 

 

Het support wordt verzorgd door Lily Arbor
Lily Arbor is een Zweeds folkduo, opgericht in 2017 door oud vrienden Felicia Darhult Störby en Lovisa Nilsson. Met een door harmonie gedreven, oprecht geluid en aangevuld met diep persoonlijke teksten, zijn ze beschreven als “een muzikale ervaring zonder façade, die zowel eerlijk als kwetsbaar aanvoelt”. Het duo ontmoette elkaar op de middelbare school en kreeg een band tijdens het spelen in dezelfde band. Na de middelbare school gingen ze hun eigen weg en reisden ze de wereld rond. Na twee jaar uit elkaar te zijn geweest, kwamen ze in hetzelfde singer-songwriter programma. Hierna kwamen  ze weer bij elkaar en begonnen samen muziek te schrijven als Lily Arbor. De hereniging van het duo bleek meteen vruchtbaar en in 2019 verscheen de eigen geproduceerde debuut-EP ‘Longing for the Sun’, gevolgd door de single ‘Where are you going’. Begin 2020 verscheen de tweede EP ‘Better Minds’, ook deze in volledige eigen productie.