geweest

Coldplace & reEDITORS

zondag 27 maart start 16:00 / open 15:00 € 17,- / € 20,-

Gevormd door Coldplay-fans, voor Coldplay-fans, Coldplace is een tributeband waarvan de kwaliteit en ervaring in de tribute-scene ongeëvenaard zijn. In 7 jaar tijd heeft de band meer dan 300 optredens achter de rug in de lengte en breedte van het VK en in het buitenland in 16 verschillende landen, waaronder Nederland, Malta, Dominicaanse Republiek, Roemenië, Duitsland, België, Rusland en Turkije. Een ervaren tribute act, ze zijn stevig verankerd in de tribute scene in binnen- en buitenland en weten wat er verwacht wordt van een live tribute show. Hun reputatie verspreidt zich snel over de hele wereld als het beste en meest authentieke eerbetoon aan Coldplay, met vermeldingen op Sky News, BBC Radio One, BBC Radio Two en vele lokale radiostations in de landen die ze hebben bezocht.

Hun doel, als eerbetoon aan een van ‘s werelds grootste bands, is om het gevoel van een live Coldplay-optreden, de muziek, de beelden, de energie en de sfeer vast te leggen. Dit leidde tot een aantal geweldige opmerkingen van mensen die hun show hebben gezien, zoals “Sluit je ogen en je zult denken dat het Coldplay was”, “Fix You bracht een traan in mijn oog” en “Wauw – ze zijn briljant. Absoluut foutloze prestaties – echt krachtig.” Het grootste compliment dat ze krijgen is wanneer iemand die Coldplay nooit leuk vond, van gedachten is veranderd nadat hij Coldplace had zien optreden.

reEDITORS explodeerde in 2012 in de scene. Festivals, pubs, binnen en buiten: reEDITORS zal komen, zien en veroveren met een verbluffende liveset waarin alle favorieten van de fans zijn verwerkt.
De muzikanten van reEDITORS, in heel Europa beproefd en getest, spelen al sinds 2005 samen en hebben zich uit de voeten gemaakt op verschillende evenementen en festivals.

Kortom: reEDITORS is meer dan klaar om het beste van zichzelf te geven in elke spannende show die ze spelen. Met de altijd bekende sound en feel zet reEDITORS een energieke liveset neer met alle hits van de immens populaire Editors.

 

Tijdschema : 
15:00 : Deuren open
16:00 : Re-Editors
17:30 : Coldplace