geweest

Christopher Green

dinsdag 27 juli , start 19:30 / open 19:00

Vanaf 26 juli t/m 1 augustus 2021 organiseert de regionale omroep L1 in samenwerking met de provinciale popkoepel Pop in Limburg de ‘Week van de Limburgse Popmuziek’.
Deze actieweek is in 2020 in het leven geroepen om de popsector een hart onder te riem te steken naar aanleiding van de Coronacrisis, waar de sector veel schade van ondervindt. Daarnaast om ons rijke popklimaat en al het muzikale talent zichtbaar te maken voor een groot publiek, met concerten door heel de provincie Limburg. Speciaal voor deze gelegenheid zal Christopher Green bij De Bosuil spelen.

Na bijna zes jaar radiostilte vond Christopher Green het weer eens tijd om zijn gitaar op te pakken en aan de slag te gaan met nieuwe liedjes, een nieuwe EP én een nieuwe liveshow. Niet dat het in de tussenliggende jaren helemaal stil is geweest rondom de Limburgse Singer/Songwriter. In 2014 richtte hij met producer Wouter Budé en multi-instrumentalist Ruud Peeters de experimentele band GRAEF op, waarmee hij een plaat uitbracht en onder meer optredens in de Melkweg en op het Bevrijdingsfestival speelde.

Nu stapt Chris weer af van de donkere elektronische post-rock om terug te gaan naar zijn muzikale roots: kleine, warme liedjes met een prachtige instrumentale omlijsting. Nog altijd laat hij zich inspireren door muzikale suikerooms Dylan, Cohen en Petty, maar ook hedendaagse songwriters zoals Sufjan Stevens, Eels en Jeff Tweedy drukken een stempel op zijn muziek.
Christopher Green speelde al op Pinkpop en de Popronde. Won de wedstrijd Nu of Nooit en heeft meegedaan aan de Beste singer/songwriter van NL.

– Bestellen van (gratis) tickets is noodzakelijk i.v.m. de Corona-maatregelen! –
Bestel je tickets door hier te klikken!