Member Card Only
Membercard
Placeholder for Promo April 1Promo April 1
za 1 aprMetal

Charlotte Wessels

Voorverkoop
€ 22,00
Dagkassa
€ 25,00
Zaal open
19:30 uur
Start show
20:00 uur

Charlotte Wessels brengt haar mix van melancholische pop en synth rock naar de Nederlandse poppodia met de theatrale show Tales From Six Feet Under - Live in Concert!
Als frontvrouw van Delain toerde Charlotte Wessels over de wereld en kende grote successen. Al voordat de band in 2021 uiteen ging, vond ze in muziekplatform Patreon een manier om direct in contact te staan met haar fans en haar eigen muziek uit te brengen; een nieuw nummer - elke maand - die ze opneemt in haar eigen studio, thuis in de kelder. Vandaar dat het eerste verzamelalbum van Patreon-hits vorig jaar de titel Tales From Six Feet Under meekreeg.

Dit album werd binnen een jaar opgevolgd door Tales From Six Feet Under, Vol II. Het werd een zwaardere plaat dan het eerste deel, maar nog net zo eclectisch; van de synth rock en melancholische popmuziek die haar eerste plaat typeerde, tot werk wat meer aansluit bij de symfonische metal waarmee ze bekend werd. In Oktober 2022 maakte Charlotte haar comeback op het podium, met de show Tales From Six Feet Under - Live in Concert, bijgestaan door voormalige leden van Delain in haar live band. Een theatrale show waarbij je ogen en oren tekort komt en die vraagt naar meer. In het voorjaar van 2023 is de Tales From Six Feet Under Nederlandse clubtour een feit.

Het voorprogramma wordt verzord door Blackbriar
Support wordt verzorgd door Blackbriar. Een zangeres die met haar stem zowel de poorten van de hemel als die van de hel kan openen, aangevuld met een stevige band. De gotische metalformatie uit Assen verzamelt in rap tempo een flinke schare fans achter zich. Hun cinematische sound doet denken aan grootheden als Delain en Within Temptation. Met bijna 200.000 streams op Spotify en 230.000 abonnees op YouTube rijkt de band tot ver buiten de landsgrenzen.

19:30
Deuren open
20:00
Blackbriar
21:15
Charlotte Wessels

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for STAHLZEIT 16 9 blauSTAHLZEIT 16 9 blau
vr 20 decMetal

STAHLZEIT

De Zeitlos Neu tour 2024

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for STAHLZEIT 16 9 rotSTAHLZEIT 16 9 rot
za 21 decMetal

STAHLZEIT

De Zeitlos Neu tour 2024

Placeholder for Lazuli Pressepic1Lazuli Pressepic1
wo 16 oktSymphonic rock

Lazuli

Onze tour 2024

Placeholder for EISBRECHER Promo Foto Vincent Grundke51EISBRECHER Promo Foto Vincent Grundke51
zo 8 sepMetal

Eisbrecher

Was ist hier Los?! Dat is Eisbrecher!!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand