Placeholder for Candy Dulfer 1Candy Dulfer 1
vr 10 mrtPop

Candy Dulfer

Voorverkoop
€ 27,00
Dagkassa
€ 30,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:15 uur

Saxofoniste CANDY DULFER staat te popelen om weer te doen waar ze voor geboren is: over de hele wereld spetterende optredens geven met haar sensationele nieuwe band. Dit jaar verschijnt haar nieuwe album, toepasselijk getiteld WE NEVER STOP, en ze kan niet wachten om haar trouwe fans te verwennen met de splinternieuwe nummers waar ze momenteel aan werkt, en om met haar muziek verlichting te brengen voor iedereen die dat wel kan gebruiken na de vele uitdagingen van de afgelopen twee jaar.

Lees meer

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend - dankzij haar platina debuutalbum Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, live- en studio-optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld (waaronder Prince, Van Morrison, Maceo Parker, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd), diverse nummer-1 hits in Europa, Japan en de USA, en haar legendarische concerten. In 2021 ontving ze de Edison Oeuvreprijs en tourde ze met een zeer succesvolle theatertour door Nederland.

Momenteel is Candy elke zondagavond te horen op Sublime FM met haar eigen programma, een wekelijkse radioshow met interviews, nieuwe releases, ‘blasts from the pasts’ en live- sessies met binnen- en buitenlandse artiesten.

Met een nieuw album op komst is Candy Dulfer er helemaal klaar voor om weer live op te treden, en ze komt met een fantastische nieuwe band met daarin onder andere de 22-jarige drumsensatie Kick Woudstra, zangers Ivan Peroti (o.a. Sven Hammond) en aanstormend talent Camilo Rodriguez, en oude bekenden als bassist Xander Buvelot en Candy’s vertrouwde rechterhand Ulco Bed (gitaar). Tot vreugde van velen keert ook Roger Happel terug, de zanger en toetsenist die te horen is op Candy’s Live in Amsterdam en vele jaren met haar over de hele wereld tourde.

Met een show vol nieuwe nummers, maar natuurlijk ook Candy-klassiekers zoals “Lily was here”, is de WE NEVER STOP tour gevuld met een overdaad aan energie, plezier en talent op het podium.

Het voorprogramma wordt verzorgd door A Lot(te) of Bass
Deze 12-jarige stoere rockchick deed mee aan Belgium's Got Talent met haar band en wauw!
De jonge kandidate maakte indruk met haar ‘funky grooves’ op een basgitaar zo groot als de jonge vrouw zelf. Bijna 10.000 personen volgen haar al op Instagram, nu pakt Lotte ook uit met haar allereerste single.


Genre

Links

Bekijk ook

Afgelast
Afgelast
Placeholder for Steve Harley portrait 2015 black n whiteSteve Harley portrait 2015 black n white
vr 17 novPop

Steve Harley & Cockney Rebel

50 Years A Rebel!

Placeholder for Schermafbeelding 2023 06 08 om 15 21 49Schermafbeelding 2023 06 08 om 15 21 49
vr 29 sepPop

SIMPLE MINDS (by 1984) & DURAN DURAN (by The Reflex)

Een avond in ere van idolen!

Uitverkocht
Placeholder for Pommelien Thijs Entertainment Tour 2024Pommelien Thijs Entertainment Tour 2024
zo 17 mrtPop

Pommelien Thijs

WAT WILLEN WIJ? ENTERTAINMENT!

Placeholder for AbbaharrowAbbaharrow
zo 15 oktPop

ABBA Gold

Een hommage aan ABBA

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand