Placeholder for Candy Dulfer 1Candy Dulfer 1
vr 10 mrtPop

Candy Dulfer

Voorverkoop
€ 27,00
Dagkassa
€ 30,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:15 uur

Saxofoniste CANDY DULFER staat te popelen om weer te doen waar ze voor geboren is: over de hele wereld spetterende optredens geven met haar sensationele nieuwe band. Dit jaar verschijnt haar nieuwe album, toepasselijk getiteld WE NEVER STOP, en ze kan niet wachten om haar trouwe fans te verwennen met de splinternieuwe nummers waar ze momenteel aan werkt, en om met haar muziek verlichting te brengen voor iedereen die dat wel kan gebruiken na de vele uitdagingen van de afgelopen twee jaar.

Lees meer

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend - dankzij haar platina debuutalbum Saxuality (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, live- en studio-optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld (waaronder Prince, Van Morrison, Maceo Parker, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd), diverse nummer-1 hits in Europa, Japan en de USA, en haar legendarische concerten. In 2021 ontving ze de Edison Oeuvreprijs en tourde ze met een zeer succesvolle theatertour door Nederland.

Momenteel is Candy elke zondagavond te horen op Sublime FM met haar eigen programma, een wekelijkse radioshow met interviews, nieuwe releases, ‘blasts from the pasts’ en live- sessies met binnen- en buitenlandse artiesten.

Met een nieuw album op komst is Candy Dulfer er helemaal klaar voor om weer live op te treden, en ze komt met een fantastische nieuwe band met daarin onder andere de 22-jarige drumsensatie Kick Woudstra, zangers Ivan Peroti (o.a. Sven Hammond) en aanstormend talent Camilo Rodriguez, en oude bekenden als bassist Xander Buvelot en Candy’s vertrouwde rechterhand Ulco Bed (gitaar). Tot vreugde van velen keert ook Roger Happel terug, de zanger en toetsenist die te horen is op Candy’s Live in Amsterdam en vele jaren met haar over de hele wereld tourde.

Met een show vol nieuwe nummers, maar natuurlijk ook Candy-klassiekers zoals “Lily was here”, is de WE NEVER STOP tour gevuld met een overdaad aan energie, plezier en talent op het podium.

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for Paul Carrack Photo 2020 Nico WillsPaul Carrack Photo 2020 Nico Wills
vr 24 mrtPop

Paul Carrack

Een van de meest gerespecteerde stemmen en een boegbeeld van soulvolle pop

Placeholder for PHOTO 2020 10 27 23 44 34 1PHOTO 2020 10 27 23 44 34 1
za 11 mrtPop

Rowwen Hèze

Energieke liedjes, polka’s, folk, tex mex afgewisseld met ballades.

Nieuw
Placeholder for Duran duranDuran duran
do 22 decPop

THE REFLEX - the world’s best DURAN DURAN project

Try-out show!

Membercard
Placeholder for TEN YEARS AFTER FIRST PASS 95 jpgTEN YEARS AFTER FIRST PASS 95 jpg
za 1 oktRock

Ten Years After

Cricklewood Green 50th Anniversary Tour

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand