geweest

BOSKAT + CANDLEBAGS

donderdag 5 mei , start 20:30 / open 20:00 € 10,- / € 13,-

BOSKAT is een alternatieve rock ‘n roll band met een stevige sound achter zich. Ook al bestaat de band maar uit 2 leden, met hun scherpe riffs en gestoorde dynamiek zetten ze een fantastische show neer. De band bestaat uit Fabian van Doorlsaer (drum en snap)  en Vincent van Santfoort (gitaar en zang). Voor fans van Rage Against The Machine en Royal Blood.

Met een meesleepende stem wordt je meegenomen door een mix van vreemd en ruige stijl van muziek. Met invloeden van newwave, bluesrock en stonerrock. In een mooi opgebouwde song neemt CandleBags je mee in een wilde wereld, op zoek naar al het moois dat er is. Met een mooie opbouw maken de 3 bandleden eigenzinnige mooie liedjes. De band bestaat uit: Inge Henrotay (zang, percussie, blazer), Seppe Dausi (gitaar, zang), Robson Mangelschots (bas, drum, zang). Voor fans van The White Stripes, The Kills en Yeah Yeah Yeahs.

⚡𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑⚡
Elke 3de donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertenreeks: 𝐂𝐋𝐔𝐁. 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑
Verwacht de meest uiteenlopende jonge, vernieuwende en talentvolle acts. Acts waarvan je over 10 jaar zegt: ‘die heb ik nog ooit gezien in De Bosuil’!
 
Wil jij ook SUPER FAN worden van Club. Donder? Voor €30 euro kun je alle 9 Donderconcerten bezoeken én ontvang je een muzikaal gevulde goodiebag.