geweest

Boogie Beasts

vrijdag 22 maart start 21:00 / open 20:00 € 5,- / € 8,-

“Een ritmisch en geïnspireerd album dat een toekomstige grote naam in de bluesrockscene aankondigt.” Zo omschreef Rolling Stone France ‘Come And Get Me’, het debuutalbum van de Belgische Boogie Beasts, dat verscheen in 2015.

Sindsdien toverde deze vierkoppige alternatieve rootsband met zijn energieke, meeslepende shows vele clubs en festivals, in de Benelux en ver daarbuiten, om in geflipte juke joint-party’s.

Voor hun tweede album ‘Deep’ (januari 2019) sloegen de Beasts de handen in elkaar met producers Rodrigo Fuentealba Palavicino (Fifty Foot Combo, Manngold, The Sha-La-Lee’s, ex- Novastar, ex-Gabriel Rios,) en Micha Volders (ex-El Guapo Stuntteam, ex-The Sore Losers, Meteor Musik).

Het resultaat is een erg persoonlijk album, dat rauw en energiek klinkt, net als de optredens van de band. Denk aan: The Black Keys die in de vroege uurtjes van een of ander illegaal feestje aan het jammen slaan met John Lee Hooker, of R.L. Burnside tijdens een juke joint-gig begeleid door de vroege Stones.