Member Card Only
Membercard
Placeholder for BLUESFESTBLUESFEST
zo 24 novBlues

Bluesfest

Voorverkoop
€ 25,00
Dagkassa
€ 28,00
Zaal open
14:30 uur
Start show
15:15 uur

Welkom bij Bluesfest, waar een middag vol blues je hart sneller doet kloppen! Drie topbands, doorgewinterd in de bluesscene, zullen het podium van De Bosuil laten schudden en schroeien. Laat je meevoeren door de onmiskenbare klanken van Harlem Lake, de meeslepende riffs van Krissy Matthews en de soulvolle tonen van Andrea de Luca. Het belooft een onvergetelijke middag te worden, doordrenkt met de pure passie van de blues!

KRISSY MATTHEWS

In 1995, op 3-jarige leeftijd, begon de Brits-Noorse Krissy Matthews zijn muzikale reis toen zijn vader hem op het podium uitnodigde om mee te spelen met "Pretty Woman" van Roy Orbison. Op 12-jarige leeftijd trad hij op met John Mayall en later met Jeff Healey en ontving advies van BB King.

Hij heeft opgetreden op internationale podia, verscheen op tv en heeft meerdere platen uitgebracht. Als lid van de Hamburg Blues Band deelt hij nu het podium met legendes als Chris Farlowe en Arthur Brown. Zijn nieuwste album, "Krissy Matthews & Friends", belichaamt een mix van genres en bevat samenwerkingen met topartiesten, uitgebracht bij Ruf Records. Krissy blijft zijn muzikale reis voortzetten, zowel solo als met de Hamburg Blues Band.

Lees meer

HARLEM LAKE
Harlem Lake
is een levendige Rock 'n Soul band, rechtstreeks uit de Nederlandse Haarlemmermeerpolder. Met de blauwe reiger als mascotte en een voet in de modderige polder is de band geworteld in hun blues-oorsprong, maar brengt tegelijkertijd een frisse, energieke vibe met invloeden uit pop, rock, soul en Americana.

De muziek van Harlem Lake kenmerkt zich door de eerlijke performance van elk bandlid. Daarin stoppen ze hart en ziel en omarmen de luisteraar in al hun emoties. De band neemt je mee op een reis van energieke bluesrock naar aangrijpende powerballads en dansbare rock ’n roll.

ANDREA DE LUCA

Andrea De Luca
heeft de afgelopen twintig jaar vrijwel overal getourd en zijn zeldzame stijl ontwikkeld, met bluesy zang en het combineren van oud en nieuw met zijn meerdere gitaren en Lap Steel gitaren.
In 2021 werd hij uitgeroepen tot "Beste Muzikaal Talent" op het Nationale Voice Over Movie Festival. In 2022 tourde hij met de internationaal gerenommeerde jazzdrummer Roberto Gatto, met een "Tribute to Jimi Hendrix". Andrea De Luca is een zeer gevraagde Italiaanse bluesmuzikant. Hij heeft gespeeld met veel bands en muzikanten in een breed scala aan bluesgenres en locaties, zowel in Italië als daarbuiten. De unieke stijl van De Luca heeft hem lovende kritieken en een grote aanhang onder bluesfans over de hele wereld opgeleverd.

TIJDSCHEMA (onder voorbehoud)

14:30
Deuren open
15:15
Krissy Matthews
16:45
Harlem Lake
18:15
Andrea de Luca

Krissy Matthews

Harlem Lake

Andrea de Luca

Genre

Bekijk ook

Membercard
Placeholder for DSC 6683 BEATE GRAMSDSC 6683 BEATE GRAMS
zo 30 junBlues

Jason Ricci and The Bad Kind

Bekroonde Amerikaanse zanger en mondharmonicaspeler

Placeholder for Dom martin 2Dom martin 2
vr 7 junBlues

Dom Martin Trio

Bekroonde artiest uit Belfast, unieke gitaarstijl en 'Belfast Blues'-stem

Placeholder for Seasick Steve 2024 Landscape Credit Andy WillsherSeasick Steve 2024 Landscape Credit Andy Willsher
vr 25 oktBlues

Seasick Steve

Seasick Steve: de rauwe blues sensatie die je niet los laat!

Placeholder for Connolly HayesConnolly Hayes
vr 27 sepRock

Connolly Hayes

Een opwindende veelbelovende band in de blues/rock/soul scene!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand