geweest

BloYaTop + Robert Jon & The Wreck

vrijdag 2 november start 21:00 / open 20:00 € 12,50,- / € 15,-

“Hot Rock!”

Zó omschrijft de band BloYaTop hun muziek; invloeden van 70’s en 80’s rock, metal en R&R die uitmonden in (hard)rock met een eigen sound.

Dat resulteerde inmiddels in drie albums (WhyWaltz 2012 – MayDay 2014 – Fever 2016) die gretig aftrek vonden bij een gestaag groeiend aantal fans. BloYaTop is al een aantal jaren een begrip in de Limburgse rockscene en zoals het een band die verder wil komen betaamt, wordt er hard aan de weg getimmerd.

De groei zit er nog steeds in; de nieuwe single plus clip van de track “Catch Me If You Can” wordt goed ontvangen, het vierde full length album komt in de loop van het voorjaar uit en de band gaat dit album o.a. promoten met een reeks festivaloptredens, met als voorlopig hoogtepunt een show op Zwarte Cross.

Naast zaalshows, een tour met De Wolff en support act van oa Dizzy Mizz Lizzy, Mother’s Finest, Pat Travers en Y&T werden de afgelopen jaren ook de grotere festivals zoals Bospop, Parkcity Live, Tuinrock, EGOpop, Nirwana Tuinfeest en Hoetchie Koe aangedaan, waar de band enthousiaste reacties van zowel publiek als pers oogstte.

Het vierde album staat vol met knallende positieve hard rock nummers  en hier een daar een sfeervolle uitschieter,,soms met een knipoog!
Een show van Bloyatop staat zoals velen inmiddels ook weten vol van spelvreugde en intensiteit!

Robert Jon & The Wreck
Een band waar rekening mee gehouden moet worden. De band komt uit Orange Country, Californië en is toegewijd en gedreven om hun fans een geweldige rock ‘n roll show te geven.

In de afgelopen vier jaar hebben ze twee albums, 2 EP’s én een cassetteband uitgebracht. Ze hebben honderden shows over de hele wereld gegeven en zijn nog niet klaar om te stoppen!

Met hun allernieuwste Full- length album (lees 1 mei 2018) “Robert Jon & The Wreck” komen ze naar podia om zichzelf op de kaart te zetten, natuurlijk slaan ze hierbij De Bosuil niet over.