geweest

Black Stone Cherry

maandag 29 juli , , start 19:45 / open 19:00 € 27,- / € 30,-

De blues van The Allman Brothers, de southern rock van Lynyrd Skynyrd en een beetje Led Zeppelin. Zo klinkt de unieke southern hardrock van Black Stone Cherry. De bandleden zijn grootgebracht met de muziek van Cream, Led Zeppelin en Muddy Waters. Black Stone Cherry draait inmiddels alweer 17 jaar mee in het wereldje en heeft inmiddels vijf succesvolle platen uitgebracht. Op 20 april is het weer zover! Dan wordt hun zesde album ‘Family Tree’ de wereld in geslingerd.

Het eerste support wordt verzorgd door Stone Broken
Ouderwetse bluesy (hard)rock, ja, het bestaat nog. . Hun grootse rockgeluid doet denken aan band als Nickelback en Stone Sour: goudeerlijk en hard.

Het tweede support wordt verzorgd door The Lazys

Een wijs man zei ooit dat het een lange weg is naar de top als je wilt rocken. Als je The Lazys bent, strekt deze lange weg zich ook nog eens uit over twee continenten en ‘s werelds grootste oceaan. Maar sinds de Australische rockers op Canadese grond neergestreken zijn, is het hun doel geworden om een van de meest besproken live-acts in het land te worden.

Tijdens eerdere tours met bands zoals The Trews en Danko Jones, verwierven The Lazys al snel een reputatie voor hun rebelse, high-energy prestaties. The Lazys nemen het zweterige, vuige, geile feest gegarandeerd vanuit de tourbus mee het podium op, dit wordt absoluut de beste rockshow die je ooit hebt gezien.

 

SHOWSCHEDULE:
19.00h: Doors open
19.45-20.20h: THE LAZY’S
20.40-21.20h: STONE BROKEN
21.40-23.00h: BLACK STONE CHERRY

* tijden onder voorbehoud