Placeholder for Schermafbeelding 2023 03 30 om 15 11 41Schermafbeelding 2023 03 30 om 15 11 41
vr 22 decMetal

Bizkit Park + The Rock Show, The Ultimate Blink 182 tribute

Voorverkoop
€ 20,00
Dagkassa
€ 23,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:15 uur

Bizkit Park brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere subgenres uit de alternatieve muziek: NU-METAL. Alle classics uit dit weergaloze tijdperk passeren de revue in een wervelende en naadloze set. Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, Deftones, Disturbed, ze moeten er allemaal aan geloven!

Nu-Metal heeft voor de soundtrack van een hele generatie gezorgd. Welke millennial is nu niet vertrouwd met de middelvinger van Fred Durst, de schreeuw van Chester Bennington of de gemaskerde tronie van Corey Taylor? Daarnaast zorgde het voor het laatste bolwerk van de zware gitaar in de mainstream. Elke dag snoeiharde riffs en beukende drums op radio en tv. Vandaag is dit praktisch ondenkbaar geworden.

Hoog tijd dus voor een passend eerbetoon! Bizkit Park neemt de taak met duizelingwekkend enthousiasme ter harte. 'Keep on rollin' baby, you know what time it is.’

Om de avond compleet te maken:The Rock Show is een tributeband die zich toelegt op het recreëren van het geluid en de energie van de populaire Amerikaanse rockgroep Blink-182.
De band is in een mum van tijd uitgegroeid tot een favoriet bij fans op tribute-concerten en muziekfestivals in het hele land.

De leden van The Rock Show zijn allemaal doorgewinterde muzikanten die een diepe liefde en respect hebben voor de muziek van blink-182. Ze hebben talloze uren besteed aan het perfectioneren van het kenmerkende geluid en de podiumpresentatie van de band, en hun aandacht voor detail heeft hen een reputatie opgeleverd als een van de belangrijkste tributebands in de branche.

Of het nu gaat om het spelen van hits als 'All the Small Things' en 'What's My Age Again?' of diepe delen uit de uitgebreide catalogus van de band, The Rock Show levert altijd een energieke uitvoering die fans laat meezingen en schreeuwen om meer.

Dit eerbetoon aan blink-182 wordt tot leven gebracht door (voormalige) leden van Destine, Sparrow Falls, The Resistance Plot en The Hillbilly Moonshiners. Deze muzikanten sierden de podia van enkele van de grootste festivals in Europa, waaronder Sziget, Pinkpop, Zwarte Cross, Lowlands, Bospop en nog veel meer. Hun toewijding aan het eren van de iconische punkrockband zal het publiek zeker zowel energiek als nostalgisch maken.

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for STAHLZEIT 16 9 blauSTAHLZEIT 16 9 blau
vr 20 decMetal

STAHLZEIT

De Zeitlos Neu tour 2024

Placeholder for STAHLZEIT 16 9 rotSTAHLZEIT 16 9 rot
za 21 decMetal

STAHLZEIT

De Zeitlos Neu tour 2024

Placeholder for EISBRECHER Promo Foto Vincent Grundke51EISBRECHER Promo Foto Vincent Grundke51
zo 8 sepMetal

Eisbrecher

Was ist hier Los?! Dat is Eisbrecher!!

Placeholder for Bruce Springsteen Getty Images 75504097Bruce Springsteen Getty Images 75504097
za 27 aprRock

The Legend of Springsteen -> The Bruceband

Het beste van Bruce Springsteen gebracht door The Bruceband!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand