geweest

Bevrijdingsfestival

zondag 26 september , , , start 18:30 / open 18:00

Van 11 september tot 13 december 2021 nodigt Bevrijdingsfestival Limburg iedereen uit om vrijheid te vieren tijdens de Bevrijdingsfestival Limburg Sena Performers Clubtour. In de zes grotere poppodia van Limburg organiseert de stichting vrijheidsconcerten met een focus op nationaal muzikaal talent.

Sena Performers & Pop in Limburg
Sena Performers, een fonds van de rechtenorganisatie voor uitvoerende muzikanten, en Pop in Limburg, de popkoepel van onze provincie, maken deze clubtour mogelijk. Samen met hen gaan gaat Bevrijdingsfestival Limburg op tour door de zes grotere poppodia van Limburg.

De Clubtour begint op 11 september bij Muziekgieterij – Maastricht. Daarna vervolgt de Clubtour zijn weg naar de Nieuwe Nor – Heerlen (12 december), Muziekcentrum de Bosuil – Weert (26 september), Poppodium Grenswerk – Venlo (17 oktober), ECI Cultuurfabriek – Roermond (21 november) en eindigt in Poppodium Volt – Sittard (12 december). De clubtour is gratis te bezoeken. Echter dienen bezoekers zich van tevoren te registeren door het bestellen van een gratis ticket. Bestel je tickets door hier te klikken!

De line-up bij De Bosuil:

Gezelschap
Een bijzonder drietal dat ‘shouting word’ oftewel ‘spoken word’ hoog in het vaandel heeft.  Het Gezelschap bestaande uit De Likt-frontman Jordy Dijkshoorn, de Nachtburgemeester van Dordrecht Juno Rissema en BrandWerk-MC Diggy Rast komt met een dosis hiphopelectro zoals we dat kennen van De Likt. Combineer deze sound met spoken word en je hebt een sterk en origineel hiphop collectief! De groep bestaat nog nietlang, maar vanaf moment een zijn ze al berucht vanwege hun gruwelijk harde live act!

KNARS is een rave breakbeat drumandbass punk elektronische producer mét liveband!
KNARS maakt een bedwelmende mix van breakbeat, postpunk en drumandbass. Ze staan bekend om hun rauwe stijl en grote energie. Onlangs brachten ze hun album FROM THE MADHOUSE uit. Met teksten van boze jongemannen, pompende breakbeats uit de jaren 90, hardstyle synths en in-your-face blazers, lokt KNARS je om THE MADHOUSE te ontvluchten. Hun overweldigende, rauwe elektronische gekte betekent een allesvernietigende moshpit.

 

Zjwieg
Zjwieg uit Sittard is de act die een thuiswedstrijd speelt. In Limburg laten ze de podia op hun grondvesten trillen. De boel moet eens goed opgeschud worden en dat is waar de band dan ook goed in is.
Als een van de winnaars van “Escape from the Studio” verdienen zij een podiumplek!

 

– Bestellen van (gratis) tickets is noodzakelijk i.v.m. de Corona-maatregelen! –
Bestel je tickets door hier te klikken!

Je kan een concert bij De Bosuil bezoeken als je:

1. Volledig gevaccineerd bent
of
2. Een herstelbewijs hebt (in de afgelopen 6 maanden corona gehad hebt)
of
3. Een Testen Voor Toegang toegangsbewijs hebt.

Deze drie mogelijkheden kunnen getoond worden in de CoronaCheck-App op je smartphone (geüpdatete versie). Kun je dit (nog) niet in de App dan is een schriftelijk bewijs ook toegestaan.
Meer informatie: klik hier