geweest

Benefietconcert Alpe d’huZes

zondag 7 april , start 15:30 / open 15:00

Wat is er mooier dan goede muziek koppelen aan een goed doel? En dat gaat Team Mennen doen! Drie lokale bands halen alles uit de kast om een prachtig muzikaal spektakel op de bühne te brengen. Kom luisteren en genieten!

De entree is gratis, maar Team Mennen kan jullie steun goed gebruiken! Doneer een vrijwillige bijdrage in de bus bij de ingang voor Alpe d’HuZes. Het is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

De pop/rockband VIDO is al ruim 44 jaar actief in de muziekscene. Met hun geheel eigen stijl die zich kenmerkt door een zeer gevarieerd repertoire, bestaande uit merendeels eigen werk met o.a. David Bowie en Brian Ferry als inspiratiebronnen, hebben ze in al die jaren een grote schare fans opgebouwd. Vido stond maar liefst 6 x op het festival Bospop geprogrammeerd, waarvan de laatste keer in 2016.

Rollin’ Men is een rockband opgericht in 2010. In de huidige bezetting bestaat de band nu 2 jaar. De covers die worden gespeeld zijn van uiteenlopende aard, maar hebben één ding gemeen: de band kan er zich mee identificeren en ze met hun eigen muzikale creativiteit interpreteren. In die zin is Rollin’ Men dan ook geen cover band  in de ‘strikte’ zin van het woord. Hoe verschillend ieders route ook is en is geweest, de Rollin’ Men vinden elkaar in de passie, de beleving, de hartstocht en het plezier van samen spelen! En dat zie je er aan af!

De muzikale roots van Shakespeare’s Nightmare, de vijfkoppige blues/rockband, liggen voor een groot deel in de flower-power-woodstock-jaren (1965-1975). Een tijd die de hele muziekwereld op z’n kop zette en de band nog steeds in een ijzeren greep heeft. In de setlist zie je de invloeden terug als Jimi Hendrikx, Rory Gallagher, Led Zeppelin, Cream, AC/DC, Deep Purple, The Who, Beatles, Crosby, Stills, Nash&Young en Black Sabbath.