fbpx
geweest

Beaux Gris Gris & The Apocalypse

zondag 22 maart , start 16:00 / open 15:00 € 12,- / € 15,-

In verband met het Corona virus wordt dit concert verplaatst naar een nader te bepalen datum. Alle bezoekers krijgen een mailtje met informatie zodra hier meer duidelijkheid over is. We hopen op jullie begrip en geduld.

 

Beaux Gris Gris & The Apocalypse is een 6-koppige band die zich graag laat inspireren door de verschillende muziekstijlen die New Orleans rijk is. Het resultaat is een zeer getalenteerde band die blues combineert met soul en zelfs ook folk.
De band werd opgericht door zangeres Greta, geboren en getogen in Louisiana. Haar familie was financieel arm maar muzikaal zeer rijk. Zodoende pakte zij zelf al op jonge leeftijd veel verschillende instrumenten op zoals de piano en de hoorn.
Uiteindelijk vertrok ze op 17-jarige leeftijd, als geëmancipeerde tiener, naar Californië om haar muzikale droom na te jagen. Die droom is nu werkelijkheid geworden met het bestaan van Beaux Gris Gris & The Apocalypse. De muziek van de band klink heerlijk bluesy met strakke gitaren en geweldige zanglijnen van Greta.