Placeholder for Baby Killed The Roses BAND 5 john parrenBaby Killed The Roses BAND 5 john parren
vr 1 mrtRock

Baby Killed the Roses

Voorverkoop
€ 15,00
Dagkassa
€ 18,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:00 uur

De mannen van BloYaTop keren terug onder een nieuwe naam, Baby Killed The Roses! Oude bekende, nieuwe songs, een nieuw album, een nieuw avontuur...

Lees meer

In samenwerking met Mario Goossens (bekend van Triggerfinger) gaan de mannen weer terug naar de roots van de rockmuziek, met als resultaat een week lang live en analoge opnames, waardoor de band de live-energie kan vastleggen waarvoor ze bekend staan. Mastering vond plaats in New York door niemand minder dan Fred Kevorkian, die onder andere ook gewerkt heeft met grootheden als Iggy Pop, Maroon 5 en vele anderen.

In juni kwam hun eerste single "DEAD MAN ROCKING" uit en in Augustus de tweede release "Keeps You Running". Eind 2023 kunnen we uitkijken naar een volledig album!

Support: Kelvin Zhero:

Kelvin Zhero is geen onbekende in het circuit. Eind jaren ’90 maakte de band furore onder de naam Henk Janssen en in 2001 werd besloten de naam te veranderen in Kelvin Zhero. Echter besluit de band in 2005 de gitaren in de spreekwoordelijke wilgen te hangen.

Toch kruipt het muzikale bloed waar het niet gaan kan en met de komst van Eddie Claessens op drums wordt een hernieuwde energie en enthousiasme gevonden om oude nummers op te poetsen en met nieuw werk aan de slag te gaan. Verder worden niet eerder uitgebrachte nummers van de plank gehaald en afgestoft om te overgieten met de welbekende Kelvin Zhero sound.

De band speelt vrijwel uitsluitend eigen werk, met een beduidend eigen smoel. Dit kenmerkt zich voornamelijk in de afwisselende intensiteit van de nummers. Rustige gitaarstukken worden opgevolgd door heerlijk scheurende riffs, intense gitaarsolo’s en het onmiskenbare stemgeluid van Vince Vanderloo. Kelvin Zhero verstaat de kunst om zichzelf telkens opnieuw uit te vinden, hierdoor laat de band zich niet makkelijk vangen in een specifiek genre.

Genre

Links

Bekijk ook

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Membercard
Placeholder for Web Logo Quadratisch 2018 kopieWeb Logo Quadratisch 2018 kopie
za 30 novRock

Kings of Floyd

Beleef de magie van Pink Floyd met de Kings Of Floyd!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
zo 10 novRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
vr 6 decRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand