geweest

Aynsley Lister

vrijdag 9 oktober , start 19:30 / open 18:45 € 12,- / € 15,-

Aynsley Lister wordt door vele gezien als de beste bluesgitarist uit het Verenigd Koninkrijk en één van de beste ter wereld. De blues die hij speelt is er eentje recht uit het hart, met heel veel gevoel en passie.

Of hij nu schrijft of het publiek betovert met zijn geweldige liveshows, het is duidelijk dat muziek in zijn DNA zit. De begenadigd gitarist en songwriter verkocht inmiddels al meer dan 100.000 albums wereldwijd en mocht zelfs een keer als voorprogramma aantreden van niemand minder dan Buddy Guy. Dit lukte hem op 18-jarige leeftijd(!). Hierna ging het snel toen een platenlabel hem contracteerde en in contact bracht met Jim Gaines, de producer van Stevie Ray Vaughn. In 2014 werd hij verkozen tot ‘Best Songwriter’ door de British Blues Awards en in 2015 viel de titel ‘Guitarist of the Year’ hem ten deel, ook bij de British Blues Awards. Kortom, Aynsley Lister is een begenadigd bluesmuzikant die je onverdeelde aandacht verdient met zijn weergaloze gitaarspel en sterke teksten!

Het voorprogramma wordt verzorgd door Stef Paglia
Stef Paglia is een getalenteerde jonge gitarist. Hij werd geboren met de blueskoorts en weet dat te vertellen via zijn gitaar.
Op het podium gaat hij graag mee met de stroom en voelt hij de groove. Je kunt een gitaargeluid verwachten dat je raakt!
Stef is bekend in de Europese blues scène. Hij speelde bij Blues Peer, Swing Wespelaar, Ribs & Blues en hij werkt hard om veel meer aan die lijst toe te voegen!
Hij heeft zijn eigen band ‘Stef Paglia Trio’, waar hij de zanger en gitarist is. Ze brachten hun debuutalbum ‘Never Forget’ uit in maart 2019. Het album is geproduceerd door Wayne Proctor. Stef is ook een van de oprichters van de BluesBones. De band won de Belgian Blues Challenge in 2016 en werd 2e bij de European Blues Challenge.


Let op: op de dag zelf is er géén verkoop aan de avondkassa. Alle kaartjes dienen dus vooraf online (via computer/laptop/smartphone) aangeschaft te worden.
Bij dit concert is rekening gehouden met alle Corona-maatregelen. Er worden maximaal 100 bezoekers toegelaten op gepaste afstand en iedereen krijgt een zitplaats aangewezen.