Placeholder for ARROW POSTER 2024 BANNERS36ARROW POSTER 2024 BANNERS36
za 25 janRock

Arrow Rock Festival

Voorverkoop
€ 27,00
Dagkassa
€ 30,00
Zaal open
20:00 uur
Start show
21:15 uur

Zaterdag 25 januari is de dag om in je agenda te markeren, want dan vindt Arrow Rock Festival plaats in De Bosuil. Maak je klaar voor een unieke muzikale reis door de geschiedenis van rock! Tijdens deze avond treden de beste tribute bands van Deep Purple, Lynyrd Skynyrd en Status Quo op, die ook op de allereerste Arrow Rock Festivals te zien waren. Dit belooft een onvergetelijke avond te worden vol iconische rockklassiekers. Zorg dat je deze trip down memory lane niet mist!

Deep Purple - Made in Purple
Een van de bekendste en best verkochte liveplaten ooit is Made in Japan van Deep Purple. En laten we eerlijk zijn in hun meest succesvolle bezetting; Gillan, Glover, Lord, Blackmore en Paice een iconisch dubbel live album geproduceerd, opgenomen tijdens drie uitverkochte Deep Purple shows in Osaka en Tokio. Geproduceerd door Martin Birch en opgenomen met de Rolling Stone Recording mobiele studio. Opgenomen en uitgebracht in 1972. Highway Star, Child in Time, Smoke on the Water, The Mule, Strange kind of woman, Lazy en Space Truckin' werden live uitgevoerd. In 1998 werd de originele release geremasterd en werden er nog drie nummers aan toegevoegd (ook live uitgevoerd in Japan): Black Night, Speed king en Lucille. Dit album was een zeer belangrijk instrument in de voortdurende wereldwijde populariteit en de solide sterrenstatus die Deep Purple tot op de dag van vandaag heeft verworven. Made in Purple heeft een duidelijke missie: dit magische album live brengen in zijn volle glorie en passie, met respect voor de originele sound, solo's en songs zullen ze een 60 minuten durende magische live ervaring neerzetten.

Status Quo - Belgian Quo
Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor! Down Down, Roll over Lay Down, Caroline, Rockin’ all over the World en Whatever You Want zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank.

Lynyrd Skynyrd - From The Road
Michel Dubois (zang) en Bernard Ronveaux (gitaar) richten in januari 2014 From The Road op. De band laat sindsdien de muziek van Lynyrd Skynyrd herleven de groep die southern rock wereldwijd bekend maakte, samen met de Allman Brothers. Op de podia in Belgie, Duitsland, Nederland en Frankrijk spelen ze alle bekende nummers met de grootst mogelijke passie: Free Bird, Sweet Home Alabama, Simple Man, Saturday Night Special, enzovoort, enzovoort. Alsof je in de gouden jaren '70 terugkeert!

Genre

Bekijk ook

Placeholder for FLF liggend HIRESFLF liggend HIRES
za 8 junPop

Feel Like Flying - A Tribute to Racoon

een ode aan de muziek van Racoon

Membercard
Placeholder for Web Logo Quadratisch 2018 kopieWeb Logo Quadratisch 2018 kopie
za 30 novRock

Kings of Floyd

Beleef de magie van Pink Floyd met de Kings Of Floyd!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
zo 10 novRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Uitverkocht
Uitverkocht
Placeholder for The Fortunate Sons persfoto 1The Fortunate Sons persfoto 1
vr 6 decRock

The Fortunate Sons

Dé CCR-tribute band!

Volledig programma

Nooit meer een
optreden missen!

Ontvang programma updates en belangrijk
nieuws in je mailbox of whatsapp

Laatste nieuws

Meer nieuws

Bezoekers info

Meer bezoekersinfo

Zoek in programma

Kies een type of genre

Kies een maand