geweest

ALPE D’HARDCORE / HARDCORE 4 HUZES

zaterdag 5 mei start 21:00 / open 20:00 € 5,-

Op 5 mei viert Nederland de vrijheid. Toch zijn er op die dag mensen die niet vrij zijn; vastgeketend aan een ziekte. Deze ziekte is bij de minst erge variant al levensveranderend, en bij de ergste variant ongeneeslijk. We hebben het hier natuurlijk over kanker.

Om kanker beter te kunnen bestrijden is meer onderzoek nodig, maar onderzoek kost geld. Daarom willen wij onze goede vrienden in Team Jo helpen. Zij beklimmen nog dit jaar de beroemde Alpe D’Huzes in Frankrijk en zamelen daarmee geld in voor onderzoek. Met deze benefietshow willen wij hun geweldige actie steunen! Hardcore is more than music!

Voor slechts €5,00 krijg je niet alleen drie topacts uit de Nederlandse hardcore te zien, maar steun je ook Team Jo en maak je kans op leuke prijzen die vrijgevig zijn gedoneerd door onze vrienden en kennissen! Kom dus ‘s avonds naar de Bosuil in Weert en vier met ons het leven en de vrijheid!

BANDS:

Chelsea Smile: Heavy Hardcore uit Leeuwarden!
Ze zijn gevormd uit een vriendengroep die een grote passie voor hardcore hebben. Met een mix van hardcore, Terror, en trapped under ice gecombineerd met wat nasty en Shattered Realm beatdown, pakt Chelsea Smile goed uit!

Defeated Decade: snelle, agressieve hardcore uit Weert!
Het verschil maken, is waar Defeated Decade voor staat. Hun open-minded houding geeft hen de mogelijkheid om aandacht te schenken aan vele muziekstijlen om hun eigen sfeer op het podium te creëren.

The Job: Snelle & harde muziek uit Maastricht
De band besloot om in 2016 samen te komen en de autentieke old school Eurocore sound terug te brengen. Snel, luid en recht vooruit, samengaand met een melodic touch.