geweest

ABBA Gold

vrijdag 26 november start 21:15 / open 20:00 € 20,- / € 23,-

Nog even geduld…

We begrijpen dat jullie als bezoekers vragen hebben over het wel/niet doorgaan van concerten na de persconferentie van vrijdag 12 november.Na de persconferentie is ons team meteen aan de slag gegaan om te kijken wat allemaal mogelijk is. We zijn druk bezig om nieuwe datums te vinden voor onze shows. We brengen je als ticketkoper(s) hiervan op de hoogte via het mailadres waar je je ticket(s) mee hebt gekocht, via onze website en via onze social media kanalen (Facebook/Instagram).
We vragen nu aan jullie om nog even geduld en begrip te tonen. Bellen en mailen naar De Bosuil heeft geen zin. Zodra we meer weten houden we je op de hoogte.
Hopelijk tot snel in betere tijden!

____________________________________________________________________________________________________

 

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!

Logisch dat ABBA populairder is dan ooit, zelfs meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zoveel muzikanten het repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te missen is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

”Een gouden concertshow met de beste hits van ABBA! De kostuums en stemmen laten de Zweedse band wederopstaan.”  – Frankfurter Presse