geweest

ABBA Gold

donderdag 19 mei start 20:15 / open 19:30 € 20,- / € 23,-

ABBA had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!

Logisch dat ABBA populairder is dan ooit, zelfs meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zoveel muzikanten het repertoire van ABBA hebben gespeeld. Het is een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes.

ABBA Gold is een hommage aan de muziek van ABBA in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te missen is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

”Een gouden concertshow met de beste hits van ABBA! De kostuums en stemmen laten de Zweedse band wederopstaan.”  – Frankfurter Presse

– dit concert stond voorheen gepland op 26 november 2021 –