geweest

BOOM, like that! – A Dire Straits Tribute

zondag 1 oktober start 16:00 / open 15:00 € 12,00,- / € 15,00,-

De ‘Dire Straits’ wie kent ze nou niet? Hitjes zoals ‘Money for nothing’, ‘Sultans of swing’ en ‘Brothers in arms’. Tot ze uitelkaar gingen in 1995 was dit misschien wel een van de bekendste rock bands toen der tijd.

Niet getreurd want de tribute band ‘BOOM, Like That’ neemt je terug mee in de tijd met hun 2,5 uur durende set. Van het prille begin tot het barre einde en de solo muziek van Mark Knopfler.

 

BOOM, Like That!

De tribute band ‘BOOM, Like That’ bestaat uit 6 leden; Edgar Janssen als lead zanger en lead gitarist, backing vocals en rythm guitar Bart Logtens, backing vocals en toetsen Robert van Vonderen, Hans van Els op de drums, Frank Kreij op de bass gitaar en ten slotte Maurice Lucassen op de sax, fluit, percussion en specialeffects.

De tribute band is opgericht in januari 2014. Al snel groeide ze uit tot een van de beste ‘Dire Straits’ tribute band van Nederland. De band is erg geliefd op festivals en in theaters in binnen- en buitenland.

Het unieke geluid van ‘Dire Straits, het typische geluid van Klopfer, compleet met alle details, authentieke geluidseffecten, instrumenten en percussie.

Kortom: BOOM, Like That!