alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
These Wicked Rivers + Marcel Scherpenzeel Band - Servicemail De Bosuil
Deuren open15:00
These Wicked Rivers16:00
Marcel Scherpenzeel Band17:30

Komende zondag staan These Wicked Rivers + Marcel Scherpenzeel Band in De Bosuil en hij neemt zijn friends mee!

These Wicked Rivers, opgericht in 2014, is Derby's intrede in de nieuwe golf van rock-'n-roll die door Groot-Brittannië raast. Ze hebben sinds hun oprichting al behoorlijk wat impact gemaakt, waarbij hun unieke met blues doordrenkte moderne rock gestaag lof kreeg voor hun moedige liveoptredens in het Verenigd Koninkrijk.

-

Als meervoudig award winnaar Marcel Scherpenzeel op het podium staat, dan pakt hij je bij je lurven en laat je niet meer los. Je kunt je ogen geen seconde van hem afhouden, bang om ook maar het kleinste deel van zijn passie en mimiek te missen!

Tot zondag!

These Wicked Rivers + Marcel Scherpenzeel Band
PROGRAMMA

wo 15 mei

Philip Sayce
OOK IETS VOOR JOU?

Vanaf het moment dat Philip Sayce voor het eerst zijn handen op een gitaarhals legde, liet hij hem nooit meer los. Binnen een jaar toerde Sayce internationaal met de band van Jeff Healey en trad op op de meest prestigieuze festivals ter wereld. Sayce is een zeldzame artiest, een combinatie van een uitstekende songwriter, een ongeëvenaarde gitarist, een soulvolle zanger en een opwindende artiest!

Geboren in Wales, opgegroeid in Toronto en gevestigd in Los Angeles, begon Sayce's liefde voor de gitaar op jonge leeftijd toen zijn ouders hem voorstelden aan veel van de invloedrijke grootheden - met name Albert King, Freddie King, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Albert Collins, Jeff Healey, Eric Clapton en Jeff Beck.

MEER INFO + TICKETS:
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269