CLUB. DONDER

alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
The Waiting + Litzberg - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Litzberg20:30
The Waiting21:45

Komende donderdag staan The Waiting en Litzberg in De Bosuil!

Bereid je voor op een avond met een spannende mix van puntige poprock en bezielde, licht-psychedelische wegdromers met The Waiting en rafelige gitaarpopliedjes die fraai het evenwicht bewaren tussen de ambachtelijke melodie met Litzberg!

Tot donderdag!

The Waiting + Litzberg
PROGRAMMA
OOK IETS VOOR JOU?

OPROER presenteerde eerder dit jaar hun debuutalbum ‘We’re All Late Tonight’. Met de singles ‘If You Change Your Mind’, ‘Money’ en ‘Geez’ liet OPROER het publiek gluren in de ziel van de plaat. Dit album bewijst dat de woorden obscuur, dansbaar, herkenbaar en extatisch hen op het lijf staan geschreven! In de verzameling nummers gooit het vijftal invloeden als Talking Heads, Parcels en Gorillaz in de blender met een resultaat dat onmiskenbaar klinkt als OPROER.

PEER speelt pakkende poprock met een scherp randje en haalt inspiratie uit bands als Nothing But Thieves en The Neighbourhood. Kort na de release van hun debuut-EP speelde PEER internationale shows in Groot-Brittannië en Azië. Na het uitbrengen van hun eerste album trapte de band hun eerste headline clubtour af in een uitverkocht Paradiso Amsterdam.

MEER INFO + TICKETS: Oproer + Peer
Luisteren of fluisteren

Bij De Bosuil blijven we onze slogan luisteren of fluisteren regelmatig benadrukken, omdat we willen dat iedereen een geweldige tijd heeft. We zien jullie vaak in grote aantallen naar onze concerten komen, en dat waarderen we enorm!

Of je nu komt voor de muziek en wilt genieten in stilte (luisteren), of voor de gezelligheid ,en natuurlijk de muziek, en wat zachter wilt praten (fluisteren), we streven ernaar dat je je hier altijd welkom en op je gemak voelt.

Samen zorgen we voor een geweldige sfeer!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269