Membercard

AANKOMENDE CONCERTEN: De Bosuil MEMBERCARD update

Hey membercard lid,
De volgende twee membercard concerten komen eraan en we willen je graag laten weten welke twee concerten dit zijn.

Hoe bezoek je een membercard show?
1. Je bezoekt het concert van je keuze bij De Bosuil.
2. laat je pas scannen aan de deur tijdens het concert en that’s it!

16-10 Aynsley Lister

Aynsley Lister; een ongelooflijke gitarist , gevoed met het soort hart en ziel dat ontbreekt in zoveel moderne muziek. In 2007 was Aynsley de enige Britse muzikant die werd genoemd in de “Top 10 Contemporary Blues Artists” van Classic Rock, naast John Mayer, Derek Trucks en Joe Bonamassa.

Meer informatie
21-10 Ruben Block (frontman Triggerfinger)

Ruben Block is sinds 1998 de frontman van de in België gevestigde rockband Triggerfinger, die het grootste deel van de bands albums schreef als leadzang en gitarist.
Bij het opnemen van Triggerfinger's vijfde album "Colossus" in L.A. met Mitchell Froom, klikten het meteen tussen Block en Froom en begonnen ze te praten over iets dat Block al een tijdje in gedachten had.
Zelfs tijdens het behoorlijk intense tour- / opnameschema van zijn band, was het idee van een "solo-opname" al opgekomen. Interesse van Froom was alles wat Block nodig had. Van de eerste gesprekken van een Ruben Block soloproject in 2017, tot talrijke reizen naar L.A. tussen het touren door, en de in 2018 en 2019 vele manuren met zowel Block als Froom, produceerde en traden ze later op met “Lights”. Door als duo met Froom te werken, kwamen ze uit hun comfortzone met het maken van een band / rockalbum, en dat is zeker gelukt.
Ruben Block is los, en hij heeft plezier!

Ruben Block
Membercardprogramma
Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269