alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
La Villa Strangiato - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
La Villa Strangiato21:30

De befaamde Italiaanse Rush-tributeband La Villa Strangiato staat aanstaande vrijdag in De Bosuil.
Ben je klaar voor een complete RUSH ervaring?

Tot vrijdag!

La Villa Strangiato
De Bosuil Hardcups

Bij De Bosuil ontvang je bij binnenkomst een (gratis) recycletoken die je kunt omruilen bij de bar voor een beker.

ZO WERKT HET

Stap 1: Bij binnenkomst ontvang je een recycletoken. Deze ruil je vervolgens in bij de bar bij je eerste bestelling voor een beker (naast je consumptiemunt uiteraard).

Stap 2: Is je drankje op? Lever je lege beker in bij je nieuwe bestelling. Mocht je je beker of recycletoken kwijtraken? Dan betaal je 1 consumptiemunt voor een nieuwe beker.

Stap 3: Voordat je het pand verlaat, zorg ervoor dat je je recycletoken of lege beker weer inlevert.

Stap 4: En tot slot, dankjewel! Met dit systeem zorgen we er samen voor dat het pand netjes blijft. Dus geniet van je drankje en laten we samen bijdragen aan een milieubewuste ervaring!

PROGRAMMA

Zondag 14 april

OOK IETS VOOR JOU?

These Wicked Rivers, opgericht in 2014, is Derby's intrede in de nieuwe golf van rock-'n-roll die door Groot-Brittannië raast. Ze hebben sinds hun oprichting al behoorlijk wat impact gemaakt, waarbij hun unieke met blues doordrenkte moderne rock gestaag lof kreeg voor hun moedige liveoptredens in het Verenigd Koninkrijk.

Het ensemble kreeg in 2015 een hele reeks positieve recensies voor hun debuut-EP ‘The Enemy’, en volgde deze op met ‘II’ uit 2017, waardoor ze aandacht kregen in de opkomende Britse rockscene en ook werden uitgezonden op Planet Rock-radio. Debuutalbum ‘Eden’ werd uitgebracht in mei 2020 en kreeg nieuwe lovende kritieken, waaronder een ‘High Hopes’-functie van Classic Rock Magazine en een felbegeerde ‘Track of the Week’-onderscheiding.

Marcel Scherpenzeel Band:

Als meervoudig award winnaar Marcel Scherpenzeel op het podium staat, dan pakt hij je bij je lurven en laat je niet meer los. Je kunt je ogen geen seconde van hem afhouden, bang om ook maar het kleinste deel van zijn passie en mimiek te missen! Ondertussen registreren je oren een technische virtuoos die er geen moeite mee heeft de ruige randjes op te zoeken.

De platenkast van zijn vader blijkt een enorme inspiratie voor zijn muziek. De invloed van John Lee Hooker, Freddie King, BB King, Albert Collins, The Fabulous Thunderbirds, Stevie Ray Vaughan, Rory Gallagher, Jimi Hendrix, Lynyrd Skynyrd, The Allman Brothers en ZZ Topzijn onmiskenbaar terug te vinden in het werk van Marcel.

MEER INFO + TICKETS: These Wicked Rivers + Marcel Scherpenzeel Band
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe

Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269