The Legend of Springsteen -> Bruceband - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
The Bruceband21:15

Komende donderdag staat Tyketto in De Bosuil!

Tyketto keert terug naar De Bosuil! De band ontstond eind jaren 80 in het hoogtepunt van de hardrock/hairmetal. Ze explodeerden in 1991 in de internationale muziekscene met hun veelgeprezen debuutalbum: "Don't Come Easy", dat de iconische hits "Forever Young", "Wings", "Seasons" en "Standing Alone" introduceerde.

Support: Tiffany Kills
Beleving, energie, plezier en spektakel... dat is Tiffany Kills! Gecombineerd spelen ze op enkele tientallen platen, hebben ze de wereld rondgereisd en besloten in 2023 om ieders catalogus in het midden te gooien met één doel voor ogen: een vermakelijke klassieke, heavy rock show.

Tot donderdag!

Tyketto
PROGRAMMA

AEROSMITH BY JANIE’S GUN EN ZZ TOP BY TREZZ HOMBREZZ

vr 31 mei
OOK IETS VOOR JOU?

Janie’s Gun: De Ultieme Aerosmith Tribute: Janie’s Gun is dé tribute to Aerosmith! Verwacht géén look-alike-band, maar een groep zeer gedreven, professionele musici die in andere settings al decennialang meedraait in het cover- en tributecircuit van Nederland, België en Duitsland. Verwacht wél een vette productiesound zonder allerlei meedraaiende computers ter ondersteuning, karakteristieke zang en spel, muzikale hoogstandjes en de juiste energieke beleving bij een optreden van Janie’s Gun! Bij een show komt in elk geval aan bod: Janie’s got a gun, Don’t wanna miss a thing, Jaded, Amazing, Livin’ on the edge, Love in an elevator, Ragdoll, Dream on, Mama kin, Dude looks like a lady, Sweet Emotion, Pink, Cryin’ en Walk this way.

De leden van Janie’s Gun hebben een rijke internationale achtergrond in o.a. de rockscéne:
Van Hagar (Van Halen tribute), VOLBEER (Volbeat tribute), Sister Luck (The Black Crowes tribute), Terra Nova (AOR hardrock, Frontiers/Victor JVC) en bijv. Phantom Elite (Dutch Brazilian Metal).

TreZZ HombreZZ - ZZTop Tribute

Met een in de loop van de jaren enigszins aangepaste bezetting bestaat deze Nederlandse ZZ Top tribute al 40 jaar! (eerste in Europa) In de loop van de jaren is de naam van de band enige keren veranderd maar de passie voor ZZ Top is gebleven.
De band is vrijdag 31 mei te bewonderen op ons podium. Ze brengen een te gekke show, zoals een ZZTop show hoort te zijn... rauw en met passie.
Kom genieten van de vele klassiekers die deze Amerikaanse Southern rock band uit Houston heeft voortgebracht. Eric Fox (Baby Killed the Roses), Paul Heuts (Baby Killed the Roses) en Mick Mestrom zijn er klaar voor, jullie ook?

MEER INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Consumptiemunten

Alle consumpties bij de bar dienen afgerekend te worden met consumptiemunten.

We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus je pinpas niet!

Let op: Bovenstaande geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269