Tyketto- Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
Tiffany Kills20:10
Tyketto21:15

Komende donderdag staat Tyketto in De Bosuil!

Tyketto keert terug naar De Bosuil! De band ontstond eind jaren 80 in het hoogtepunt van de hardrock/hairmetal. Ze explodeerden in 1991 in de internationale muziekscene met hun veelgeprezen debuutalbum: "Don't Come Easy", dat de iconische hits "Forever Young", "Wings", "Seasons" en "Standing Alone" introduceerde.

Support: Tiffany Kills
Beleving, energie, plezier en spektakel... dat is Tiffany Kills! Gecombineerd spelen ze op enkele tientallen platen, hebben ze de wereld rondgereisd en besloten in 2023 om ieders catalogus in het midden te gooien met één doel voor ogen: een vermakelijke klassieke, heavy rock show.

Tot donderdag!

Tyketto
PROGRAMMA

Sananda Maitreya

za 15 jun
OOK IETS VOOR JOU?

Na 20 jaar keert Sananda Maitreya, voorheen bekend als Terence Trent D'arby, terug naar Nederland voor een optreden in De Bosuil. Hij veroverde in de jaren 80 de wereld met de iconische hits zoals Wishing Well, Dance Little Sister, Sign Your Name en Rain. Samen met zijn band de The Sugar Plum Pharaohs is hij klaar om De Bosuil plat te spelen.

Na zijn wereldwijde succes met het album “Introducing The Hardline According To” heeft Sananda Maitreya zijn artistieke reis voortgezet, maar zijn unieke mix van rock, pop, soul en funk blijft de kenmerkende stijl die zijn publiek betovert sinds zijn debuut in 1987. In de afgelopen jaren heeft hij een rijke muzikale geschiedenis opgebouwd en talloze prijzen ontvangen voor zijn talent. Met zijn opvallende stem en meeslepende muziekstijl weet hij keer op keer zijn publiek te betoveren en te inspireren.

MEER INFORMATIE
PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Consumptiemunten

Alle consumpties bij de bar dienen afgerekend te worden met consumptiemunten.

We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus je pinpas niet!

Let op: Bovenstaande geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269