alles wat je moet weten m.b.t je bezoek aan De Bosuil
Tommy Gazer - Servicemail De Bosuil
Deuren open20:00
No Denial20:30
Hence the Bravery21:15
Windup Space22:00
Tommy Gazer22:45

Komende zaterdag staat Tommy Gazer in De Bosuil!

Een show die je als muziekliefhebber echt niet wilt missen. Aan energie is geen gebrek en dat is duidelijk voelbaar in het publiek, dat gegarandeerd niet stil kan blijven staan!

Met niet één, ook geen twee, maar wel liefst drie voorprogramma's!
Hence The Bravery zijn de New Kids on the block in de Nederlandse punkrockscene.
Windup Space staat bekend om hun melodische alternatieve gitaarrock en hun oprechte, emotioneel geladen songs. Strakke producties, sterke zanglijnen en bakken vol energie!
No Denial is het nieuwste gezicht op de beker van Van Horne Pop. Met oorverdovende drums, leipe baslijnen en harde gitaarsolo's zorgt No Denial voor een gegarandeerd geslaagd optreden.

Tot zaterdag!

Tommy Gazer invites…
PROGRAMMA
OOK IETS VOOR JOU?

De enfants terrible, Electric Six, uit Detroit trekken de wereld weer in om eindelijk de wereldfaam af te dwingen die ze toekomt. Deze band die met zanger Dick Valentine een frontman heeft die het midden houdt tussen Frank Sinatra en Kramer uit Seinfeld staat in 2003 in één verwoestende klap op de alternatieve kaart als ze hun debuut Fire uitbrengen met daarop onwaarschijnlijke hits als Gay Bar en Danger! High Voltage. Vooral dat laatste nummer verdient een plek op de Unesco Werelderfgoedlijst. Maar de Unesco heeft niet zo'n goed gevoel voor humor als dit rapalje..

MEER INFO + TICKETS: Electric Six
Luisteren of fluisteren

Bij De Bosuil blijven we onze slogan luisteren of fluisteren regelmatig benadrukken, omdat we willen dat iedereen een geweldige tijd heeft. We zien jullie vaak in grote aantallen naar onze concerten komen, en dat waarderen we enorm!

Of je nu komt voor de muziek en wilt genieten in stilte (luisteren), of voor de gezelligheid ,en natuurlijk de muziek, en wat zachter wilt praten (fluisteren), we streven ernaar dat je je hier altijd welkom en op je gemak voelt.

Samen zorgen we voor een geweldige sfeer!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Adres
De Bosuil
Vrakkerveld 2c
6002 AZ Weert

Contact
Telefoon: +31 (0)495-524269
E-mail: info@debosuil.nl
Whatsapp: 06-84159199 (Text only!)

Nieuwsbrief
Makkelijk op de hoogte blijven van alle concerten bij De Bosuil gaat heel eenvoudig; geef je e-mailadres door en dan sturen wij je 2x per maand een mailtje met:
- Recent toegevoegde shows
- Overzicht van de maand
- Nieuwtjes
Klik hier om je aan te melden!

Parkeren
De Bosuil is gelegen op sportpark Boshoven.
Centraal op het sportpark is een grote, gratis parkeergelegenheid.

Garderobe
Bij De Bosuil hebben we een bewaakte garderobe waar je als bezoeker gratis gebruik van kunt maken.

Consumptiemunten
Alle consumpties bij de bar kunnen afgerekend worden met consumptiemunten. We hebben muntenautomaten waar je met PIN kunt betalen, super makkelijk en snel, vergeet dus niet je pinpas!
Let op: De geel/groene (glitter/breekmunten) is de enige consumptiemunt die geaccepteerd wordt.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269