Tip: The Legend of Springsteen deze zaterdag in De Bosuil! - Servicemail De Bosuil

Hey,

Je ontvangt dit mailtje omdat je tickets hebt gekocht voor The Ultimate Eagles.

Deze zaterdag zou de Bruceband bij ons in De Bosuil staan. Helaas heeft hun drummer zijn schouder gebroken en kan dus niet spelen. Wij wensen hem veel beterschap!

In plaats daarvan komt The Legend of Springsteen alle hits van The Boss vertolken! Wil jij hier bij zijn? Scoor dan nu je tickets via de onderstaande link.

Hopelijk tot zaterdag!

The Bruceband > The Legend of Springsteen

We zijn erg enthousiast i.p.v. de Bruceband jullie The Legend of Springsteen aan te kunnen bieden. Deze topband met leden van The Ultimate Eagles staat voor pure kwaliteit, als je je ogen sluit waan je je zo in The Streets of Philadelphia.

We zullen vanaf het begin eerlijk zijn; geen pruiken, geen hoeden, geen look-a-like onzin, absoluut geen domme gimmicks. Ze gaan niet proberen The Boss of de legendarische E-Street Band te imiteren. Het gaat om de ongelooflijke muziek, en dat voeren ze perfect uit.

The Legends of Springsteen hebben al eerder het dak bij De Bosuil niet eraf gespeeld maar eraf geknald en ze staan komende editie ook op Bospop. Dat deze band dus goed is spreekt voor zich.

Voor het volledige overzicht van alle toekomstige concerten + alle bijbehorende info: surf naar onze website www.debosuil.nl. Hier bestel je ook makkelijk en veilig tickets voor de shows die je betaalt met iDeal of creditcard en vervolgens zelf uitprint. Easy!

Adres: Vrakkerveld 2C, 6002 AZ Weert
Telefoon: +31 0495 524269